UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-03-2023

Ostara Transformatiedag


DOE jij veel, ben je altijd maar BEZIG, heb je minder energie dan dat je zou willen? Wil jij van alles, moet jij veel van jezelf? Gun jezelf een heerlijke, liefdevolle, warme dag waarbij je bewust langzaam uit je winterslaap gaat komen. Een dag om de lente uit te nodigen in je leven, het oude achter je te laten, tot jezelf te komen en nieuwe intenties neer te zetten. Dit door middel van healing, meditatie, vuurceremonie en soundjourney. Na deze dag voel je je uitgerust, alsof je een minivakantie gehad hebt, maar wel met het idee dat je wat gedaan hebt. Voor jou wanneer je op een liefdevolle, krachtige, vrouwelijke wijze achter je wilt laten wat je achter je wilt laten, op reis wilt gaat en versterkt en bewuster wilt terugkomen om je pad zelfstandig voort te zetten.

Deze dag bundelen twee vrouwen, Ingela en Lisette-Anne hun krachten om jou een ware transformatiereis aan te bieden. In de eendaagse workshop, op zondag 19 maart, nemen beide dames je stap voor stap mee in het loslaten van wat je mag loslaten, het neerzetten van wat je wilt manifesteren en helpen ze je met de eerste stappen van je nieuwe reis. Na deze dag heb je hernieuwde energie en voel je je herboren. Leer weer luisteren naar wat jij wilt. Waar wordt je ziel nu echt blij van? Waar gaat je ziel van aan? Wat kun je doen om daar gehoor aan te geven?

Doen Ingela en Lisette-Anne het werk voor je? Nee, de naam WORKshop zegt het al. Ook voor jou is er WERK aan de winkel. Ingela en Lisette-Anne creëren een veilige ruimte waarbinnen jij je geheel eigen proces mag ervaren. Ze begeleiden je op een transformatieve reis waar je net zo diep in kunt gaan als jij dat zelf wilt. Het doel is niet het doel, het reis is de doel. Kun je deze dag inzetten om puur op manifestatie te zetten? Ja! Moet dat? Nee! Je kunt deze dag ook inzetten om puur te ZIJN en te VOELEN wat je wilt manifesteren. Voor Ingela en Lisette-Anne is het de wens om jou vooral te ondersteunen.

Doen we dit alleen? Nee, natuurlijk niet, we hebben hulp van de vruchtbare Godin Ostara. Godin Ostara kan niet terughalen wat reeds overgegaan is, maar kan wél transformeren wat bedoeld is om een nieuwe vorm te krijgen. Afscheid nemen valt soms zwaar, het kan pijnlijk zijn en we kunnen verdriet voelen. Ostara is er niet om te zeggen dat dit niet zo is en dat we ons niet moeten aanstellen. Ostara zegt dat we mogen voelen hoe we ons voelen maar dat ieder einde een nieuw begin betekent. Zij helpt ons om de overgang te maken tussen het verleden en de toekomst. Om te zijn in het hier en nu.

Het lijkt alsof de buitenwereld ons aanmaant om steeds alles groter te maken, meer te willen, snel te willen. Het mag ook gewoon klein zijn, lief zijn, rustig zijn. Verwar dit niet met zwak. In bewust klein, lief en rustig zijn zit een enorme kracht. We nemen deze dag onze tijd. Een zaadje ontwikkelt zich ook niet op dezelfde dag dat het gezaaid is.

De dag begint met een aankomstmeditatie (neem je krachtvoorwerp mee om op het altaar te plaatsen). Vervolgens nodigen we Godin Ostara uit, zetten onze intentie neer. Na de heerlijke lunch voeren we een vuurceremonie uit. Vervolgens nemen Ingela en Lisette-Anne je mee in een krachtige soundjourney (neem je eigen mat en deken mee!) waarbij alles er mag zijn, alles gevoeld mag worden, alles losgelaten mag worden.

We sluiten de dag af met introspectie en een lekkere kop thee.

Datum: zondag 19 maart 2023

Tijd: inloop 09:30 uur, start 10:00 uur stipt, einde 17:00 uur

Locatie: Almere (adres bij boeking)

Inclusief: versnaperingen, vegan lunch, drinken

Benodigdheden: dikke sokken/pantoffels, matje, deken, krachtvoorwerp(en), schrijfgerei en papier (om los te laten) en je dag/huiswerkboekje, zorg voor meerdere laagjes kleding.

Investering: € 122,00 inclusief BTW

Doe mee, gun jezelf deze mooie dag. Ontspan in liefde en laat je meevoeren in meditatie op geluid. Ingela en Lisette-Anne ZIJN er voor je.

 

  • Lisette-Anne
  • 19 maart 2023
  • Hoekwierde 61, 1353PD  Almere, Flevoland, NEDERLAND
  • € 122,00
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Workshop of cursus, Energiewerk, Transformatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).