UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-04-2023

Love my Plant Medicine; Cacao & Magic Truffel


Deze 24 uur werken we met 3 plant medicijnen; Rapé, Cacao en Magic Truffel.

Een 24 uurs retraite (van 14.00 tot 14.00 uur) waarin we onze innerlijke wereld gaan verkennen samen met de plantmedicijnen. Een reis die start met de tabaksplant Rapé, welke een reinigende en verbindende eigenschap heeft. Vervolgens bieden we je de Cacao drank en de truffels aan, waardoor na circa 1 uur jouw reis naar het diepste van jezelf gaat beginnen.

We begeleiden dit vanuit een veilige bedding in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers. De begeleiding zoal onder andere bestaan uit live muziek dmv klanken en instrumenten.

~Truffels ????

Truffels bevat ook deze werkzame stof, die Psilocybine heet.

De werking van de magische stof Psilocybine, geeft je vooral een uitnodiging om naar binnen te gaan. Om te gaan voelen wat er in je lijf afspeelt, van wat daar gezien wil worden, in jou.

Psilocybine versterkt wat er al aanwezig is in je lichaam, aan emoties en gedachten. Dit o.a. geeft het een therapeutisch effect, omdat onderliggende emoties en gedachten aan het licht komen,

in een versterkte vorm, waardoor je ze kan helen, juist ook voor in het dagelijkse leven.

Je breekt door oude gedragspatronen en denkpatronen heen, waardoor er nieuwe verbindingen aangelegd worden in je hersenen. Hierdoor wordt je denken verruimd.

Zo ook worden zintuigelijke waarnemingen versterkt, dus je kunt meer gaan voelen/horen /zien/proeven en ruiken. Psychedelica kan het effect geven dat je het gevoel hebt een te zijn met alles. Deze ervaring is heel helend voor de psyche. Alles is trilling en wordt als basis gevormd door trilling.

Hierdoor is alles een.

De psilocybine versterkt je gevoel, waardoor je deze ervaring kunt krijgen.

Je kunt in een staat van egoloosheid verkeren, waardoor je objectief naar bepaalde aspecten in je leven kunt kijken, zonder beïnvloed te worden door het ego. Dit is de plek waar grote veranderingen in je leven tot stand kunnen komen. Ook wel; “zelf-overstijging” genoemd.

Je kunt via deze manier als het ware vanuit een afstand bepaalde aspecten in je leven observeren en analyseren wat getransformeerd mag worden. Hier zijn wij natuurlijk op afgestemd om jou hierin te mogen gaan begeleiden.

~Sacred Cacao

Cacao werd in de tijd van de Maya’s en de Inca’s al gedronken en Theobroma genoemd, Drank van de Goden. Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

Hiermee ondersteunt het de werking van de psilocybine, dat je liefdevol kan aangaan wat er in jouw binnenste zich afspeelt en zichtbaar mag worden.

~Rapé

Rapé komt voort uit het Amazone gebied en het bevat diverse bestanddelen waaronder Mapacho, as en diverse kruiden. Afhankelijk van de stam of familie is de samenstelling en werking van iedere Rapé soort anders. Sommige Rapé soorten zijn grondend, andere soorten juist meer gericht op het openen van het kruinchakra.

Het resultaat van de Rapé is het gevoel dat er een zwaarte van je afvalt, waarvan je niet bewust was dat je deze met je meedroeg. Een gevoel van rust en sereniteit valt over je heen.

 

  • Chanté Peta
  • 26 april 2023 t/m 27 april 2023
  • Van Heemstraweg, 78, 6658KK  Beneden-Leeuwen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 222,00
  • 0628850086
  • infochantepeta.com
  • Sjamanisme, Truffelceremonie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Chanté Peta (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Chanté Peta
Chanté Peta

Over Chanté Peta

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur. Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, ceremoniën en zorg voor natuur. Chanté Peta streeft samenwerking na waarin door met elkaar te verbinden, samen te...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij mooi weer buiten...
workshops en cursus
2 oktober 2023
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
17 oktober 2023
Soul Body Fusion® lerarenopleiding informatieavond
25 september 2023
Yoga Weekend: Tantra, de Basis van Hatha Yoga
7 oktober 2023
Pelvic Heart Immersion - Tanya Rozenthal en team
2 oktober 2023
info avond yogaopleidingen: yin, yoga nidra, hatha
9 oktober 2023