UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-05-2023

Speel je Vrij


-= Spelen is plezier - Spelen is bevrijdend - Spelen is Tantra =-

-= SPEELSE TANTRA =-

Tantra is vaak speels. Speels jezelf ontdekken, speels elkaar ontdekken en speels elkaar ontmoeten. Spelen helpt je om je spontaniteit te vergroten, om meer plezier te hebben en meer jezelf te zijn.

In deze workshop richten we ons op dat speelse en spontane. Speels in beweging, klank en ontmoeten. Speels ontdekken van je zintuigen en van je spontane impulsen. Speels op verschillende manieren jezelf mogen zijn. En soms speels jezelf tegenkomen in je kwetsbaarheid.

-= TANTRA =-

Tantra nodigt je uit om het leven ten volle te omarmen. Om alles in jezelf te omarmen en in het licht van je waarneming te brengen. Zonder veroordeling jezelf, de ander en de wereld te accepteren, waardoor er ruimte ontstaat voor diepe verbinding. Al je emoties toelaten en de waarde ervan ervaren, zowel het 'fijne' blijdschap, compassie en liefde, als het 'negatieve' boosheid, angst en verdriet. Tantra is waarachtig vanuit jouw unieke goddelijke kern leven.

-= INHOUD SPEEL JE VRIJ =-

Speel je Vrij is een gevarieerde Tantra-workshop, waarin we je Tantra op verschillende speelse manieren laten ervaren. Waarin je jezelf en elkaar een beetje mag uitdagen. Waarin je mag lachen en misschien soms jezelf verrassen. Waarin je spontaan mag zijn.

We geven duidelijke uitleg, zodat je begrijpt waar meditaties en oefeningen voor zijn én hoe je ze goed uitvoert. Hierdoor is de workshop ook heel geschikt voor wanneer je nog weinig ervaring hebt met Tantra en kan het, wanneer je wel ervaring hebt, nieuwe lagen van 'bekende' oefeningen ontsluiten.

Ben je helemaal nieuw met Tantra of heb je moeite met naakt, dan raden we je aan om eerst eens kennis te komen maken bij Snoepen van Tantra (hartstrelingtantra.nl/snoepen-van-tantra/)

-= BALANS =-

Tijdens de workshops werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

-= NAAKT =-

We werken in een deel van de workshop met naaktheid. Naaktheid helpt ons om los te komen van ons gewone 'toegedekte' doen en anderen letterlijk en figuurlijk dichterbij te laten komen. Hierin is er altijd ruimte om je grenzen aan te geven. Je hoeft dus nooit verder te gaan dan voor jou veilig voelt.

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens onze Tantra-workshops worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

-= PRAKTISCHE INFORMATIE =-

Voor wie: alleen of met (gelegenheids)partner
Naaktheid in de workshop: ja (bewaak hierin je eigen grenzen)
Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties
Meenemen: flesje water, kleding waarin je makkelijk kunt bewegen, omslagdoek voor tussen ontkleden oefeningen door
Inbegrepen: maaltijd, thee, tussendoortjes

Wanneer: zaterdag 27 mei
Tijd: 14:00-22:00 (inloop vanaf 13:30)
Locatie: De Vliegende Olifant, De Wetstraat 24, Arnhem
Bijdrage: € 99,-

AANMELDEN: hartstrelingtantra.nl/evenement/speel-je-vrij-270523/#tribe-tickets__tickets-form

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/speel-je-vrij-270523/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

 

  • Hartstreling
  • 27 mei 2023
  • De Wetstraat 24, 6814 AP  Arnhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 99,00
  • 06-10996723
  • infohartstreling.nl
  • Tantra, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartstreling (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartstreling
Hartstreling

Over Hartstreling

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid” Bij Hartstreling Tantra komen traditioneel en modern, spiritueel en praktisch, hemels en aards samen. Alle Esoterische tradities, dus ook Tantra, hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Westervoort/Arnhem 2024
31 maart 2024
Unieke cursus Sunyoga door Sunyogi Umasankar
15 augustus 2024
Tantra Chakra Training
Tantra Chakra training
17 maart 2024
Tantra Foundation
Tantra Foundation training - weekend 1 van 2
6 april 2024
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
5 maart 2024
Yoga verdieping: Brahma Vihara (2 dagen)
30 maart 2024