Workshop Transmissie Meditatie


Transmissie-meditatie – een groepsmeditatie voor de Nieuwe Tijd
Een wereldwijd netwerk van licht

Wil je de wereld helpen en een sterkere verbinding met je eigen spirituele aard opbouwen? Volgens Benjamin Creme is Transmissie-meditatie de eenvoudigste manier om beide tegelijkertijd te doen.
Het is een eenvoudige groepsmeditatie, een dynamische vorm van dienstbaarheid aan de wereld en een krachtig middel voor persoonlijke geestelijke ontwikkeling. Deze meditatie is in 1974 door de in Schotland geboren kunstschilder, esotericus en auteur Benjamin Creme (1922-2016) geïntroduceerd en wordt nu over de hele wereld beoefend.

Transmissie-meditatie is een dienstbare groepsactiviteit die de grote spirituele energieën die voortdurend naar onze planeet stromen ‘omlaag brengt’, zodat ze opgenomen en gehanteerd kunnen worden in de wereld. Tijdens de transmissie sturen de Meesters van Wijsheid deze energieën op exact wetenschappelijke wijze van de spirituele gebieden door de energiecentra (chakra's) van de groepsleden. Op basis van hun wijze inzicht in onze wereld leiden de Meesters deze aldus ’omlaag getransformeerde’ energieën naar waar ze op dat moment het meest nodig zijn.

Transmissie-meditatie is veilig, vrij van geloofsrichtingen en uiterst krachtig. Het is verenigbaar met elke spirituele beoefening of religieuze achtergrond. Het zal je persoonlijke meditatie en alle andere dienstbare activiteiten waar je bij betrokken bent, alleen maar versterken.

Transmissie-meditatie is een vorm van dienstbaarheid die we de rest van ons leven kunnen blijven doen in de wetenschap dat we er de ontwikkeling van de mensheid tot in de Nieuwe Tijd, en daarna, mee helpen.
(Voor mensen met hartklachten of psychische problematiek, en voor kinderen onder 14 jaar is het niet raadzaam om deel te nemen aan Transmissie-meditatie.)

Aanvang 13.00 – ca. 15.30 uur: inleiding, vragen en antwoorden, koffie-/theepauze en daarna uitnodiging om mee te doen met de meditatie

 

  • Share Nederland
  • 28 mei 2023
  • Tweede Oosterparkstraat 322, 1092 BV  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 020 - 694 6262
  • share.nederlandsharenl.org
  • Meditatie, Esoterie, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Share Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Share Nederland
Share Nederland

Over Share Nederland

Share Nederland / Share International – Achtergrondinformatie Overal worden mensen zich bewust van het feit dat de oude wegen van hebzucht en wedijver niet meer werken. Deze tijd vereist een geheel nieuwe benadering. Volgens kunstenaar, schrijver en esotericus Benjamin Creme is dit het moment waarop Maitreya, de Wereldleraar, heeft gewacht om openlijk te verschijnen. Als avatar voor de...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Awareness Through the Body: tweedaagse ATB 1
3 juni 2023
Meet en Eat
16 juli 2023
klankconcert
Klankhealing ligconcert
11 juni 2023
Herstwandeling
Wandelen op Texel
3 november 2023
Kevin James & Susana :: HeartSong Chanting Circle
2 juni 2023
Mirabai Ceiba :: in Concert :: The Quiet Hour Tour
16 juni 2023