UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-06-2023
  •  speciale aanbieding!

Tekenen en schilderen van beweging / in beweging


Speciale aanbieding

€ 5 korting als je iemand meebrengt

 

Eindeloos zweten om iets precies te krijgen zoals het eruit ziet?
Wij gaan dit nu juist loslaten, en jouw innerlijke gevoel voorrang geven. Dan hoef je ook niet “goed te zijn” in schilderen, en het wordt een belevenis van heel je lichaam en voor iedereen.
IN BEWEGING KOMEN
Dat is een bevrijding, en geeft je nieuwe kansen om vrij en in beweging te komen, schilderen in de nieuwe tijd. De ontspanning geeft je de speelse, creatieve energie die je misschien kwijt was!

Ik, Mirjam geeft je leuke en zinvolle oefeningen. Ze bewijzen altijd weer zo enorm te werken! Zo kom je bij jouw bron van die creativiteit en verbaas je jezelf. Hoe heerlijk!
Met tekenoefeningen van de juiste losmakende en vaak veelbetekenende symbolen en bewegingen komt een innerlijke stroming speels op gang. en zal je je beter kunnen ontspannen tijdens het schilderen.
En die ontspanning geeft speelse, creatieve energie! Links en rechts weer in evenwicht brengen in je lijf, dat geeft evenwicht in heel je beleven/staat van zijn. Laat de oefeningen dus maar lekker diep doorwerken bij je! Dat tekenen gaat dus ook beter met zowel je tekenhand als met beiden handen tegelijk, want zo wordt wat je gaat tekenen of schilderen geen gedachte maar een lijflijk gevoel.

Al meebewegend en inlevend in jouw “onderwerp”, zal je ervaren dat ook jouw tekenen moeiteloos gaat!
Jawel! En Mirjam heeft daar een methode in ontwikkeld door de jaren heen, die werkt en vooral ook plezier en resultaat geeft. Door de jaren heen heb ik mij daarbij laten inspireren door ”Durckheim, euritmie, de “Verbonden ademhaling” (o.a. bij Hen Straver), Th. Schwenck, Emoto, Lauterwasser, en onlangs door Iris Huizing en Nicola Farmer. Ik zou zeggen: “gewoon komen ervaren”.

zaterdag 10 juni .
Een dag met soep bij de lunch.
van 11u.00 tot 16.00u

 

  • Hartistiek
  • 10 juni 2023
  • Bodegravenplantsoen 36, 6843ED  Arnhem, Gelderland, NEDERLAND
  • € 40,00
  • 0642254815
  • infohartistiek.nl
  • Kunst en cultuur, Activiteiten, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartistiek (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartistiek
Hartistiek

Over Hartistiek

Hartistiek , "kunstzinnig werken vanuit je hart!" Hartistiek is gevestigd in Arnhem-Zuid nabij station-Zuid Cursussen, thema-workshops en buitendagen op het gebied van intuïtief beeldend werken. Intuïtief schilderen is een belangrijk en succesvol onderdeel. Intuïtief boetseren (ook opstellingen) Verder ook: Kunstzinnige begeleiding en/of therapie (ook voor kinderen) Hartistiek...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij mooi weer buiten...
workshops en cursus
2 oktober 2023
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
17 oktober 2023
Soul Body Fusion® lerarenopleiding informatieavond
25 september 2023
Yoga Weekend: Tantra, de Basis van Hatha Yoga
7 oktober 2023
Pelvic Heart Immersion - Tanya Rozenthal en team
2 oktober 2023
info avond yogaopleidingen: yin, yoga nidra, hatha
9 oktober 2023