UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-07-2023

Wellness Festival: Let's Connect in Frankrijk


Let's Connect: Het Festival
1-6 juli 2023 Er zijn nog een paar plekjes!

Kom tot rust met heerlijke wellness workshops in de natuur van diverse mooie begeleiders. Geniet van de natuurlijke omgeving van Simply Canvas Farm op het randje van de Dordogne in ZW Frankrijk.

Let’s Connect is een kleinschalig festival (max. 30 deelnemers) om te herbronnen. Dagelijks kun je deelnemen aan workshops op het gebied van mantrazingen, intuitief dansen, meditatie, yoga en mindfulness. In je vrije tijd kun je heerlijk relaxen aan het zwembad, wandelen door de heuvels of wuiven in de hangmat. Wil je nog meer dan is er de healing garden met diverse massages en coaching mogelijkheden.


Op een ontspannen manier kun je, kennis maken met een andere levensstijl, je hoofd legen, je hart opladen en fijne mensen ontmoeten.
Let's connect: Simply Canvas Farm & De Accommodaties
Sandra & Santi hebben een bijzondere plek gecreeerd in ZW Frankrijk. Ze waren ooit monnik en non in Plum Village (het klooster van Thich Nhat Hanh) en hebben al ruim 30 jaar mindfulness ervaring. Simply Canvas Farm is vanuit deze achtergrond opgezet. Het is een oase van rust en mooie natuur, omgeven door heuvels vol wijnranken en zonnebloemen. Het leven wandelt hier nog wat langzamer. Op 5 hectare staan 6 safaritenten, 3 vakantiehuizen en een tiny house, maar ook een zwembad en wuivende hangmatten. In de stilte hebben de vogels vrij spel, groeien de tomaten extra sappig, hangen de appels in het voedselbos en is het eten boordevol eetbare bloemen. Het leven is hier in samenwerking met de natuur en de uitwisseling is in ontspanning, heling en connectie.

Je kunt tijdens je verblijf kiezen uit diverse accommodaties voor jou alleen of gedeeld voor 2 of voor 4 personen. Kies voor paleiselijke safaritenten (met eigen badkamer dichtbij) en een sterrenhemel in de nacht, of voor een verblijf in een fijn huis. Je kunt ook je eigen tentje meenemen (zie prijzen voor de diverse mogelijkheden).

Er zijn diverse begeleiders die heerlijke workshops geven op het gebied van dans, meditatie, mantrazingen, Qi Gong, Yoga en mindfulness:
Monique
Biodanza
Monique komt al jaren met veel plezier naar Simply Canvas Farm voor biodanza weken. Biodanza is intuitief dansen in verbinding met elkaar, op heerlijke muziek. Het is heerlijk om dansend emoties te ondergaan of te ontdekken.

Stan
Mantrazingen en Mindfulness
Stan zal mantrazingen en mindfulness oefeningen begeleiden gedurende het festival. Hij heeft jarenlang in Plum Village gewoond (het klooster van Thich Nhat Hanh) en heeft een diepe ervaring in mindfulness. Als muzikant begeleidt hij ook de mantra workshops, welke een helende werking op de ziel hebben. Stan is Engels sprekend. Je hoeft het zelf niet te kunnen spreken, maar het is fijn als je het verstaat.

Marianne
Qi Gong
De langzame ritmische bewegingen en bijbehorende ademhalingstechnieken van Qi Gong zijn een weldaad voor lijf en geest. Deze zachte martial art verhoogt de levenskracht (of Qi) van je lichaam. Marianne verzorgt deze mooie lessen gedurende Let’s Connect.


Nadine
Yoga
Nadine geeft al Jaren diverse soorten yogales (Anusara, Easy Flow en Yin Yoga). De verbinding en rust die ze vindt in de yoga vind ze fijn om te delen met andere mensen. De yogalessen worden aangepast aan de behoefte van de deelnemers op het festival of aan de tijdstip van de dag.

Sandra & Santi
Your Hosts

Je bent te gast bij Sandra en Santi. Ze hebben ruim 30 jaar meditatie en mindfulness ervaring (ze waren ooit monnik en non in Plum Village) en een lange ervaring in de organisatie en begeleiding van spirituele retraites. Zelf zijn ze vooral op het land te vinden, waar Santi nieuwe projecten installeert met vissen en planten en Sandra bomen plant of met planten praat. Ze koken geweldige maaltijden met groenten en bloemen uit eigen tuin. Ze kiezen er nu met name voor om hun plek te delen met bezoekers, waar je een proefje krijgt van een levensstijl in samenwerking met de natuur. Ze bieden de ideale omstandigheden voor een mooi wellness festival. Sandra zal je meer vertellen over bloesemremedies, de helende kracht van planten. Santi neemt je mee de tuin in en deelt over permacultuurprojecten op het land. Santi is Engelssprekend. Je hoeft het zelf niet te kunnen spreken, maar het is handig als je het verstaat.

Programma
Op zaterdag kun je gedurende de dag aankomen en je installeren. Om 17.30 is er een kennismaking met de begeleiders, zij vertellen iets meer over de workshops die ze gaan begeleiden. Daarna eten we met zijn allen aan lange tafels met mooi uitzicht. Om 20.30 beginnen we met de eerste ontspannende workshop om de reisdag van je af te schudden en ontspannen je bed in te duiken. Zondag, maandag, dinsdag en woensdag ziet het programma er ongeveer als volgt uit:

07.30-08.30 Afwisselend Meditatie, Yoga of Qi Gong
08.30-09.30 Ontbijt
10.00-12.00 afwisselende workshops (kies vrijblijvend) uit b.v. mantrazingen, biodanza, mindful wandelen of een groepsdiscussie (wisselt met de dag)
12.30-14.00 lunch
14.00-15.30 ruimte voor 1 op 1 sessies
15.30-17.30 afwisselende workshops (kies vrijblijvend) uit b.v. mantrazingen, biodanza, mindful wandelen of een groepsdiscussie
19.00-20.00 Diner
20.30-21.30 kampvuur met soms ook biodanza of mantrazingen.
Op donderdag ruimen we gezamenlijk op en maken we schoon. Je kunt afreizen of nog twee nachten langer blijven om vakantie te houden, de omgeving te verkennen of lekker aan het zwembad te liggen. De extra dagen na het festival zijn alleen incl. ontbijt. Om de omgeving te verkennen heb je een auto nodig. Of we kunnen transfers regelen tegen een gereduceerd tarief.

Massages, Coaching en 1 op 1 sessies
Wil je nog dieper gaan? Tijdens Let’s Connect kun je jezelf extra trakteren op massage, coaching, of andere 1 op 1 sessies. Een mooie gelegenheid om bloesemremedies te ontdekken, diep te ontspannen tijdens reiki of Shiatsu of met coaching wat dieper te kijken naar een onderwerp die je beweegt. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden (deze 1 op 1 sessies zijn niet inbegrepen in de toegangsprijs en consulten zijn tussen de 25 en 55 euro).

Prijzen
Inclusief workshops, volpension, verblijf van 1-6 juli. Exclusief massage of coaching, je reis naar Simply Canvas Farm.

•Breng je eigen tentje (gedeelde badkamer) €695 p.p.
•Tiny House voor 2 personen €850 p.p.
•Safaritent voor 2 personen €895 p.p.
•Safaritenten voor 4 personen €795 p.p.
•1-persoons kamer in een huis €1050
•2-persoonskamer in een huis €950
•Extra nachten €70 p.p. incl. ontbijt
AANBIEDING: boek bij aanmelding gelijk voor een hele week verblijf voor €100 extra. De workshopdagen zitten boordevol keuze. Je kunt zo nog lekker een paar extra nachten blijven tot en met zaterdag 8 juli. Zo kun je al je ervarigen rustig integreren, aan het zwembad liggen of een mooi dorpje in de omgeving bezoeken (je hebt hiervoor een auto nodig, we zijn landelijk gelegen, er is geen openbaar vervoer).Deze twee extra dagen zijn incl. ontbijt excl. lunch en diner.

Reis naar ons toe:

Je kunt vliegen vanaf Rotterdam naar Bergerac (dit is 30 minuten vanaf Simply Canvas Farm) en je kunt hier een auto huren, of met de trein naar Bordeaux en door naar Sainte Foy la Grande. We kunnen een transfer voor je regelen tegen gereduceerd tarief vanaf luchthaven Bergerac of treinstation Ste Foy la Grande.Met de auto is het ongeveer 12 uur rijden vanaf Nederland.

Email ons voor vragen of reserveringen, of boek je plekje via de website.

We zien je graag op Let's Connect

 

  • Simply Canvas Farm
  • 1 juli 2023 t/m 6 juli 2023
  • 748 Chemin Du Charrier, 47120  Saint Jean De Duras, FRANKRIJK
  • € 795,00
  • +33681768594
  • hellosimplycanvasfarm.com
  • Reizen en vakanties, Dans, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Simply Canvas Farm (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Simply Canvas Farm
Simply Canvas Farm

Over Simply Canvas Farm

Simply Canvas Farm Let Nature Nurture You Een mooi retraite centrum op het randje van de Dordogne in ZW Frankrijk waar je ontspanning kunt vinden of iets nieuws kunt leren via de workshops en retraites die we op onze plek organiseren. Een plek om te herbronnen De omgeving van Simply Canvas Farm is vol zonnebloemen, wijngaarden en uitzicht. Je kunt bij ons genieten van diverse retraites en...