UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-09-2023

Mannen retreat: Leiderschap Tanzania


Mannen retreat: Leiderschap vanuit het hart Tanzania
Je gaat op pad met een groep mannen en zult op zoek gaan naar authentieke daadkracht vanuit rust, wat mooie kwaliteiten zijn binnen leiderschapsontwikkeling. Het avontuur roept en de vraag is of jij bereid bent om jezelf uit te dagen, zowel fysiek als ook emotioneel, want je gaat jezelf tegenkomen en dat is ook waar Ralph als begeleider, jou graag wil ontmoeten.

Let’s do it. Kwetsbaar en krachtig.
Los van aannames, beelden, en overtuigingen over hoe iets moet gaan, ontmoet je de man die je werkelijk bent.

Tanzania is een ruig en ongekend mooi land waar je nog volledig in contact kan zijn met de natuur, die daar in volle pracht aanwezig is. Het is een perfecte plek voor een reis in en met jezelf op het vlak van hart gedragen leiderschap, en de natuur is een mooie spiegel voor je innerlijke natuur(lijkheid).

Je gaat wandelen door de Udzungwa berggebied Nationaal Park, het is een prachtig bebost park en het leefgebied van diverse apen, waaronder de zeldzame Iringa Rode colobus en de Sanje gekuifde mangabey.

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 10 september 2023 t/m 23 september 2023
  • TANZANIA
  • € 3490,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Mannenwerk, Business spiritualit, Leiderschap

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...