UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-06-2023
  •  speciale aanbieding!

Kundalini - Basis Tantra-avond


Speciale aanbieding

Meld je je aan voor beide Tantra-avonden in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Met onze 8-strippenkaart betaal je zelfs maar € 32 per Tantra-avond.

 

Kundalini is de levensenergie (prana/chi) die stroomt door de lotusstengel in het Sushumna-kanaal. De verbinding van Shakti in onszelf met het Universele bewustzijn van Shiva. Deze energie is helend en draagt bij aan je spirituele ontwikkeling. Hoe beter deze energie stroomt, hoe beter we ons voelen.

Tijdens deze eerste avond in het thema Kundalini nemen we je mee in het versterken en door de chakra's laten opstijgen van de energie. Dit helpt blokkades in je chakra's oplossen en geeft je energie de ruimte om je te helen. Laagdrempelig en toch krachtig.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

-= OPBOUW TANTRA-AVOND =-

Na ontvangst beginnen we met het symbolisch en energetisch opbouwen van de tempel, waarin we Kali en Shiva uitnodigen, samen met de elementen.

In de tempel verbinden we ons met elkaar en ervaren we de Tantra-meditaties en -oefeningen. Door de energie van de tempel kunnen de ervaringen dieper gaan. Elke keer dat we iets in onszelf los kunnen laten, is dat een offer aan Kali. Elke keer dat we ons bewustzijn vergroten, is dat een offer aan Shiva.

Aan het eind van de avond heffen we de tempel weer op, waarna nog even nagepraat kan worden.

-= GEEN SEKS =-

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens de Tantra-avonden worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

-= BALANS =-

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

-= PRAKTISCH =-

* Inloop vanaf 19:00u
* Voor wie: alleengaanden en stellen
* Geschikt voor wie nieuw is met Tantra
* Man/vrouw balans: ja
* Naaktheid in de workshop: nee
* Meenemen: flesje water, kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen
* Toegankelijkheid: de ruimte zit op een bovenverdieping en er is geen lift
* Bijdrage: € 40,-

-= KORTINGEN =-

Meld je je aan voor beide workshops in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Mocht we je om een of andere reden onverhoopt niet mee kunnen laten doen met de tweede workshop (wat soms gebeurt door man/vrouw balans) dan krijg je de helft terug voor de niet gevolgde workshop. Je loopt daarin dus geen risico.

We hebben ook een 8-strippenkaart. Deze strippenkaart is 2 jaar geldig. Hiervoor betaal je geen € 320, maar € 256. Met een strippenkaart moet je je nog wel voor elke workshop die je wilt volgen los aanmelden. Klik hier voor het aanschaffen van een strippenkaart: hartstrelingtantra.nl/product/strippenkaart-tantra-avonden/

-= AANMELDEN =-

➡️ Aanmelden via het formulier op onze website: hartstrelingtantra.nl/evenement/kundalini-basis-tantra-avond-230606/#aanmelden

Voor meer info over de Tantra-avonden in het algemeen: hartstrelingtantra.nl/tantra-avonden/

Heb je ook interesse in onze andere Tantra-bijeenkomsten (Tantra-avonden, Sharing Circles, workshops en retraites)?
Klik hier voor de agenda: hartstrelingtantra.nl/evenementen/

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/kundalini-basis-tantra-avond-230606/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

 

  • Hartstreling
  • 6 juni 2023
  • Schraaweide 2, 6932 LT  Westervoort, Gelderland, NEDERLAND
  • € 40,00
  • 06-10996723
  • infohartstreling.nl
  • Tantra, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartstreling (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartstreling
Hartstreling

Over Hartstreling

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid” Bij Hartstreling Tantra komen traditioneel en modern, spiritueel en praktisch, hemels en aards samen. Alle Esoterische tradities, dus ook Tantra, hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantra Foundation
Tantra Foundation Training
16 november 2024
Unieke cursus Sunyoga door Sunyogi Umasankar
15 augustus 2024
Horus kapel
Eenheid in het Oude Egypte
25 augustus 2024
maha kundalini tantra
Maha Kundalini Tantra Jaartraining 2024-2025
27 september 2024
1-daagse Ontdek Paardencoaching
27 september 2024
Chakra Yoga, verdiepen in 3 weekenden
31 augustus 2024