UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-06-2023

Transformatie coaching


Nienke liep aan tegen een ernstig energietekort en ernstige fysieke klachten. Ze wist niet waar het vandaan kwam en ze probeerde zo goed als het kon te functioneren in het alledaagste leven. Ze was bezig met overleven in plaats van leven. Twintig jaar lang heeft ze van alles geprobeerd om van haar pijn en vermoeidheid af te komen, niets hielp haar. Het werd erger, ondertussen ging er van alles mis en ze voelde zich waardeloos en diep ongelukkig.

Nienke las een blog van mij en de tekst raakte haar diep en Nienke wist gewoon dat ik haar kon helpen. Ze maakte een afspraak voor een intake en al heel snel wist Nienke wat de diepe kernoorzaken waren van haar problematiek en kon deze bij de oorsprong aanpakken. Langzaamaan verdween alle dikke mist in het hoofd van Nienke en dit maakte plaats voor meer helderheid. Nienke kreeg bovendien antwoorden op vragen zoals: wie ben ik? En wat kan ik? Hierdoor kon ze steeds meer haar eigen levenskompas weer voelen, volgen en positieve veranderingen aanbrengen in haar leven. Nienke begon te leven!

Het is Nienke gelukt om samen met mij in 4 maanden te transformeren naar een leven vol mogelijkheden. Ze is trots op dat ze een zeer moeizaam leven heeft weten te keren naar een gelukkig liefdevol en zinvol bestaan. Nienke ziet dat alle lessen en ervaringen nodig zijn geweest om te komen waar ze nu staat. Ze leeft vanuit haar hart en zie is gelukkig omdat ze eindelijk zichzelf kan zijn.

En dit is resultaat na 4 maanden coaching. Nienke is bezig om haar unieke talenten om te buigen naar een fantastische onderneming die haar onafhankelijkheid biedt en dat ze doet wat ze echt te doen heeft in dit leven.

Het is tijd voor iedereen die dit voelt om op te gaan staan en echt jouw dromen werkelijkheid te laten worden, want dat is allemaal mogelijk als je werkt aan jouw kernprobleem.

Wil jij in je POWER staan net zoals Nienke?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met mij en ik kijk waarmee ik jou het beste kan helpen. www.empoweryourselfcoach.com/nl/gratis-intake

Empower groet,
Chantal

 

  • Empower Yourself coaching
  • 9 juni 2023
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Coaching, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben een spiritueel leider en healer met een unieke gave en ik ben ultra gevoelig, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen van het weghalen van de energie, is dat...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
27 september 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
7 oktober 2023
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
29 september 2023
Handmassage
Cursus Handmassage
4 november 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
18 november 2023
www.sirion.nu
Meditaties van de Meesters, online
29 oktober 2023