UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-09-2023
  •  speciale aanbieding!

Open les Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing


Speciale aanbieding

Je bijdrage voor deze avond wordt in mindering gebracht op de cursusbijdrage als je de cursus gaat volgen.

 

In deze OPEN les kun je proeven of de basiscursus ontspanningsmassage wat voor je is. De technieken die je deze avond leert, zijn ook toe te passen in andere massagevormen. Schrijf je in via www.bodymindrebalancing.info/schrijf-je-in.


Hierbij wat informatie over de cursus:

Ed Bodewes geeft de cursus met veel plezier sinds 2006. In de afgelopen jaren zijn er verdiepende vervolgcursussen en workshops bijgekomen. Naast het beheersen van zachte, diepe en speelse technieken leer je steeds meer vanuit intuïtie, contact, plezier en wat bij joú past te masseren en te genieten van de kunst van het ontvangen van een kwalitatief goede aanraking. In alle cursussen leer je te masseren vanuit je gewicht, een ontspannen positie en beweging, niét vanuit spierkracht. Hierdoor ben je ook als gever na een massage verkwikt en energiek. Er wordt gewerkt in kleine groepen met intensieve persoonlijke begeleiding op ieders niveau. De sfeer wordt vaak benoemd als humorvol, gemoedelijk, veilig en uitnodigend.

Veel cursisten geven aan dat er positieve veranderingen zijn in hun dagelijks leven door het volgen van de cursus, zoals meer aandacht voor het ontspannen van hun lichaam en geest, een dieper contact met hun partner of een carriëreswitch naar werk wat meer bij hen past.

Als je van aanraken en aangeraakt worden houdt of dit meer wilt ontwikkelen, dan zijn deze massagecursussen wat voor jou!

Na deze cursus ben je in staat om een volledige ontspanningsmassage te geven met technieken uit Rebalancing. Het is een langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.
Je leert zachte vormen van massage, diep in de spieren en weefsels te masseren en de gewrichten te ontspannen. We leren je om te masseren vanuit ontspanning, onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en door jezelf te blijven voelen. Je bent hierdoor ook als gever na de massage verkwikt en energiek.
Ook de kunst van het ontvangen krijgt ruim aandacht.

In het begin van de cursus krijg je een cursusmap, aan het eind een certificaat dat toegang geeft tot vervolgcursussen in Groningen of elders. Je werkt op een massagetafel en met natuurlijke olie. Ervaring met massage of lichaamswerk niet nodig. Heb je wel ervaring, dan kan deze cursus verdieping geven.


Waarom massage?

Massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen. Massage zorgt voor een moment van rust en aandacht. Je voelt je na een massage vrijer, lichter en weer nieuw.
Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.
De kwaliteit van een massage zit hem echter niet alleen in de technische handgrepen. Veel meer gaat het om de kwaliteit van aanraken, om het invoelend vermogen van de masseur en de mogelijkheid om bewust en zonder oordeel aanwezig te blijven bij de aanraking. Waar we het meest van ontspannen is een accepterende aanraking, een gevoel dat je goed bent zoals je bent. Ook hieraan besteden we aandacht in de basiscursus.


Voor wie?

De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al enige massage-ervaring hebben. Ook is hij geschikt voor mensen die (deze vorm van) massage bij het uitoefenen van hun beroep kunnen toepassen, zoals sportmasseurs, schoonheidsspecialisten, mensen werkzaam in de zorg en therapeuten.

 

  • Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
  • 19 september 2023
  • Bieslookstraat 2, 9731 HG  Groningen, Groningen, NEDERLAND
  • € 30,00
  • +31618347644
  • inforebalancing-lichaamswerk.nl
  • Massage, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).