•  speciale aanbieding!

De Tao Tantrische belevenisavond vrouwen


Speciale aanbieding

Laatste plaatsen vrij! Meld je aan met een vriendin samen voor €60,00. Mail me dan even.

 

Hallo mooie lieve vrouw,

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. We putten de oefeningen en ervaringen uit Tantra en Tao. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Gun je een avondje voor jezelf, me-time en tijd om op te laden en je zelf te ontwikkelen uit alle dagelijkse dingen. We ontmoeten elkaar met zachte ogen, een glimlach en een warm hart. De kleren blijven aan.

Deze avond gaat over genieten, voelen en ervaren, maar vooral om zijn. Een bekken vol leven, een hart in liefde en acceptatie en een hoofd vol rust. Een beetje dans, een beetje qigong, een beetje (adem)meditatie, maar vooral plezier en verbinding. Je mag jezelf met alles wat er is meenemen, niets is onwelkom. Ben wie je bent. Op deze avond dragen wij elkaar en stijgen wij uit boven onszelf. De weg naar het hart, naar eenheid, naar thuis in jezelf. Voel je vrij en veilig om te zijn wie je bent. Oefen en ervaar je verlangen. 

We gaan met elkaar delen, dansen, mediteren, ademen en verbindende oefeningen doen. Maak kennis met oefeningen uit o.a. Taoisme en de wereld van tantra. Vind als vrouw een nieuwe weg in jezelf, leer jezelf kennen en verken je verlangens en grenzen. Allemaal in een veilige setting en met de (comfortabele) kleren aan. We starten deze avond met een kopje thee met wat lekkers om elkaar te ontmoeten. In de zaal starten we met een korte introducerende meditatie en een voorstelrondje.  De avond zal gevuld zijn met dans, oefeningen waarin we elkaar ontmoeten op diverse manieren en meditaties. Ook zullen we (qiogng)oefeninngen doen die fijn zijn om mee te nemen naar huis

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos en Mieke Veelders
Kosten deelname: €35,-  of boek voor 3 x ineens: Trinity Ticket €90,00
Meenemen: Draag makkelijke kleren waarin je je fijn voelt en goed kan bewegen. Laagjes is fijn voor de verschillende momenten. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantra. 

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 3 oktober 2023
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 35,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Tantra, Dans, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chakras Basis
Chakra's - Basis Tantra-avond
3 oktober 2023
Divine Tantric Goddesses: 16 november - 25 januari
16 november 2023
Snoepen van Tantra
Snoepen van Tantra
28 oktober 2023
Henry Marshall & The Big Little Mantra Band
29 oktober 2023
Kashmierse tantramassage dag voor vrouwen
5 november 2023
Tantra Cursus: Leven in vrijheid,
6 oktober 2023