UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-04-2024

Latifa-reis


Ik Besta

Ik Verlang

Ik Hoop

Ik Geloof en Vertrouw

Ik Laat Los

Ik heb Lief

Ik ben Bereid

Deze meditatiereis laat je ervaren dat alles begint vanuit de liefdevolle verbinding en verfijnde afstemming met jezelf. De Latifa nodigt uit tot een leven vanuit vertrouwen, vrijheid en innerlijke harmonie, met je hart als compas.

Goed voor jezelf zorgen. Dat is een eerste levens-vereiste. Maar hoe doe je dat in jouw drukke bestaan? Vaak denk je éérst aan anderen en pas op de laatste plaats aan jezelf. Dat put uit en maakt dat je jezelf wat 'kwijt' raakt. De Latifa-meditatie is een eeuwenoude meditatie, die je uitnodigt jezelf op een eerste plek te zetten. De Latifa beslaat zeven levensgebieden die iedereen vroeg of laat tegenkomt in zijn of haar dagelijkse leven. Dat maakt deze reis concreet en tastbaar voor iedereen. Met de zeven levensthema's als leidraad stem je elke dag op subtiele wijze af op dat wat jíj wilt, dat wat je voedt en waar je je gelukkig bij voelt. Laat je meevoeren, verrassen en ontroeren door de diep rakende Latifa!

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 6 april 2024 t/m 12 april 2024
  • Casa Rural La Morata, 23614  Las Casillas De Martos, SPAIN
  • € 1350,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Retraite , Spirituele reis, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....