UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-10-2023

Samhain & Verwerking Trauma Heksenvervolging


Wil je dieper duiken in de rijke betekenis van Samhain en tegelijkertijd jouw eigen persoonlijke helingsreis beginnen? Ontdek de kracht van Samhain, het oude Keltische feest van de overgang, en leer hoe je historische wonden kunt helen tijdens de live workshop op zaterdag 28 oktober 2023.

Kom meer te weten over Samhain. Verwerk trauma van heksenvervolgingen. Laat oude patronen waarin je jezelf blokkeert los. Omarm zowel je slachtoffer als dader rol(len). Verdiep je kennis over jaarfeestrituelen. Vergeef jezelf en anderen die een rol hebben gespeeld in de opbouw van negatief karma.

Het is enige tijd geleden dat ik een live workshop hier in Hilversum heb aangeboden, maar het is weer tijd! De tijd rond Samhain is een speciale tijd, waarin de sluiers tussen deze en gene zijde ijler zijn dan anders. Fijn om contact te leggen met overleden dierbaren en met jezelf in vorige levens. Een goede tijd om karma en trauma op te lossen.

Dit wordt weer een ouderwetse Lisette-Anne workshop. Veel informatie, healing, meditaties, rituelen, de mogelijkheid om zelf meegebrachte voorwerpen op te laden.

Voor jou wanneer je zin en tijd hebt in een dag voor jezelf, met gelijkgestemden in een hoog energetische omgeving.

Leer over de diepgaande betekenis van Samhain en hoe het verweven is met de geschiedenis van heksenvervolging. Ontdek de krachtige verbinding tussen dit oude feest en het helen van historische wonden.

Verkrijg inzicht in het concept van karma en hoe historisch trauma nog steeds zijn invloed heeft. Leer hoe bewustwording en verwerking jou kunnen leiden naar diepe heling.

Ontdek de belangrijke rol van voorouders (en met wie jezelf was in vorige levens) in je spirituele groei. Leer methoden om met hen in contact te treden en ervaar een geleide oefening om een sterke band op te bouwen.

Doe mee met traditionele en hedendaagse Samhain-rituelen die je kunt integreren in je eigen helingsreis. Alles in een veilige omgeving met voldoende ruimte voor je eigen proces met diepgaande reflectie en heling.

Deze workshop biedt niet alleen een diepgaande reis door het Samhain-seizoen, maar ook de mogelijkheid om historische wonden te helen en karma te transformeren. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte voor groei, heling en samenzijn met medereizigers.

Geef je nu op en zie uit naar een transformerende reis op zaterdag 28 oktober 2023!

 

  • Lisette-Anne
  • 28 oktober 2023
  • Adelaarstraat 60, 1223PL  Hilversum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 111,00
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Workshop of cursus, Energiewerk, Healing workshop

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meditatie Opleiding
19 oktober 2024
1:1 Innerdance & Reiki
21 juli 2024
1:1 Innerdance & Reiki
18 juni 2024
1:1 Innerdance & Reiki
5 juli 2024
1:1 Innerdance & Reiki
23 juni 2024
Solstice workshop x Rhythm of the Light
22 juni 2024