3 daagse Powerboost Experience Challenge


Verander management is wat is dagelijks met veel plezier een passie doe! Want verandering dat begint bij jezelf, want als jij doet wat je leuk vind en waar jij enthousiasme ervaart dan is alles mogelijk. Dat begint bij jou.

Het kan zijn dat je al een mooi leven hebt gecreëerd en dat je na een scheiding een andere relatie hebt en gelukkig bent. Het kan zijn dat je op sommige momenten ervaart alsof je in een cirkel zit en dat je er op dat moment helemaal even uit ligt. Zomaar vanuit het niets. En dat het je weer even tijd kost om in balans te komen.

Mocht jij op je werk, je onderneming vastlopen of op privé of gezondheidsvlak geholpen willen worden met jouw issue, zodat je daarna weer verder kunt? Met als verschil vanuit de nieuwe krachtige jij en dat jij het vanuit jouw super powers doet. En dat jij jouw resultaten behaald vanuit Joy?

Als jij kiest voor jezelf en dat jij een Powerboost wil maken in 3 dagen zodat je daarna weer zelf aan de slag kunt met vernieuwde energie, dan nodig ik je van harte uit voor de 3 daagse Powerboost Experience Challenge via zoom.

Wat gaan we hierin doen?
We gaan 3 dagen achter elkaar via zoom 2 uur in een kleinere groep inzoomen op jouw issues en we gaan samen aan de slag om deze vicieuze cirkel in het moment te doorbreken. Dat zijn dan kernissues, emoties en oude emoties en oude patronen ombuigen. Dit alles doen via zoom en het is het handigste als je erbij bent, zodat je ook zelf de shifts in het moment voelt en dat ik je daarbij direct persoonlijk help. Door de kracht van de groep en de aanvulling op elkaar wordt jouw transformatie proces in gang gezet.

Als je zegt: ja Chantal en Marcel kom maar op, ik ben er klaar mee en ik ben er vooral klaar voor welk nieuwe start dan ook, schrijf je in voor de 3 daagse Powerboost Experience Challenge.

De dagen dat we met elkaar aan de slag zijn is op:
woensdag 18 oktober, donderdag 19 oktober en vrijdag 20 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur via zoom. Zorg ervoor dat je je agenda leeg maakt, zodat jij alle tijd voor jezelf hebt om uit de vicieuze cirkel te stappen. De reden waarom we dit 3 dagen achter elkaar doen, is om op diep level te shiften en dat jij direct in afgestemde actie gaat, zodat jij direct resultaat behaald op hetgeen waar jij zo naar verlangt. Door de afgestemde actie zit jij in de flow en behaal jij resultaten voor jezelf.

Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ik help je altijd persoonlijk verder. Stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com En voel jij een volledig ja, zodat je binnen 3 dagen weer compleet je super powers weer claimt en dat jij verder kunt met de dingen waar jij zo van houdt, schrijf je in via deze link. checkout.empoweryourselfcoach.com/checkout/3-daagse-powerboost-experience-challenge

Het leven is te leuk om stil te blijven staan en in cirkels te blijven draaien. In no time kan jij weer op eigen kracht door. Je bent het waard!

Liefs, Chantal & Marcel

 

  • Empower Yourself coaching
  • 18 oktober 2023 t/m 20 oktober 2023
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 188,88
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Transformatie , Coaching

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben een spiritueel leider en healer met een unieke gave en ik ben ultra gevoelig, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen van het weghalen van de energie, is dat...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
27 september 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
7 oktober 2023
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
29 september 2023
Handmassage
Cursus Handmassage
4 november 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
18 november 2023
www.sirion.nu
Meditaties van de Meesters, online
29 oktober 2023