UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-10-2023

Training Vertrouw meer op je gevoel


De training Vertrouw meer op je gevoel is een training voor particulieren en ondernemers. Na het volgen van deze training leer jij je gevoel beter te vertrouwen en heb je een tool in handen om jezelf en anderen te helpen in persoonlijke ontwikkeling.

Door deze training van CvR VISIE Vertrouw meer op je gevoel leer je te luisteren naar wat je echt wilt. Je gaat meer vertrouwen op je eigen gevoel. Dit ga je leren door zelf spiertesten met de O-ringmethode toe te passen. Door deze werkwijze werk je in een kleine groep ook aan je persoonlijke ontwikkeling. In deze training krijg je vijf methodieken aangereikt, waarmee je blokkaden uit je systeem kan halen.

Blokkaden kunnen bestaan uit emotionele blokkaden, kernovertuigingen, chakra onbalansen, zaken die je door de familielijn meegekregen hebt en zaken die je uit vorige levens meegenomen hebt. Na het volgen van de training krijg je video’s tot je beschikking met de handelingen die je in de training geleerd hebt. Hierdoor blijf je in staat om de geleerde methodes te toepassen en te gebruiken om zo verder te ontwikkelen.

Spreekt jou dit aan? Wil jij je gevoel leren vertrouwen en stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de training Vertrouw meer op je gevoel een goede keuze. Aan het einde van de training heb jij diverse tools in handen om echt te kunnen vertrouwen op jouw gevoel. Je kan samen met anderen je emotionele problemen, onverwerkte incidenten, lichamelijke klachten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief oplossen. Tevens heb je een handige tool tot je beschikking om betere keuzes voor jezelf te maken.

Verdere informatie over deze training vind je op mijn website www.cvrvisie.nl. Door omstandigheden start de training op 28 oktober i.p.v. 14 oktober.
Voor aanmelding voor deze training mail je naar contactpersoon Marga van der Aar in Zwolle. margavanderaar@home.nl
De laatste dag om je aan te melden is zondag 22 oktober.

 

  • CvR VISIE
  • 28 oktober 2023 t/m 18 november 2023
  • Van Middachtenmarke 31, 8016 GC  Zwolle, Overijssel, NEDERLAND
  • € 275,00
  • 0625496266
  • infocvrvisie.nl
  • Spirituele groei, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur CvR VISIE (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reviews jaaropleiding
Jaaropleiding Licht Channeler
16 maart 2025
Hart van MirA
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
6 oktober 2024
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen 15-09-24
15 september 2024
Coach Opleiding
Opleiding integraal essentie coach
24 januari 2025
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Taoïstische Tantra Massage Training
27 oktober 2024