Training Vertrouw meer op je gevoel


De training Vertrouw meer op je gevoel is een training voor particulieren en ondernemers. Na het volgen van deze training leer jij je gevoel beter te vertrouwen en heb je een tool in handen om jezelf en anderen te helpen in persoonlijke ontwikkeling.

Door deze training van CvR VISIE Vertrouw meer op je gevoel leer je te luisteren naar wat je echt wilt. Je gaat meer vertrouwen op je eigen gevoel. Dit ga je leren door zelf spiertesten met de O-ringmethode toe te passen. Door deze werkwijze werk je in een kleine groep ook aan je persoonlijke ontwikkeling. In deze training krijg je vijf methodieken aangereikt, waarmee je blokkaden uit je systeem kan halen.

Blokkaden kunnen bestaan uit emotionele blokkaden, kernovertuigingen, chakra onbalansen, zaken die je door de familielijn meegekregen hebt en zaken die je uit vorige levens meegenomen hebt. Na het volgen van de training krijg je video’s tot je beschikking met de handelingen die je in de training geleerd hebt. Hierdoor blijf je in staat om de geleerde methodes te toepassen en te gebruiken om zo verder te ontwikkelen.

Spreekt jou dit aan? Wil jij je gevoel leren vertrouwen en stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de training Vertrouw meer op je gevoel een goede keuze. Aan het einde van de training heb jij diverse tools in handen om echt te kunnen vertrouwen op jouw gevoel. Je kan samen met anderen je emotionele problemen, onverwerkte incidenten, lichamelijke klachten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief oplossen. Tevens heb je een handige tool tot je beschikking om betere keuzes voor jezelf te maken.

Verdere informatie over deze training vind je op mijn website www.cvrvisie.nl.
Voor aanmelding voor deze training mail je naar contactpersoon Marga van der Aar in Zwolle. margavanderaar@home.nl

 

  • CvR VISIE
  • 14 oktober 2023 t/m 11 november 2023
  • Van Middachtenmarke 31, 8016 GC  Zwolle, Overijssel, NEDERLAND
  • € 275,00
  • 0625496266
  • infocvrvisie.nl
  • Spirituele groei, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur CvR VISIE (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van CvR VISIE
CvR VISIE

Over Cvr Visie

Mijn naam is Cor van Ruijven en ik ben enneagram trainer/coach. Met mijn onderneming CvR VISIE begeleid ik particulieren en ondernemers op het mentale vlak. Ik ben de specialist in persoonlijke ontwikkeling. Ik bied je de volgende diensten aan: - workshop Ontdek jezelf en de ander mbv het enneagram - individuele coachgesprekken - training Vertrouw meer op je gevoel Ik ben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Thuis als ziel op aarde - workshop
8 oktober 2023
Bloemstructuur
Lezing spirituele iriscopie festival Almere
30 september 2023
Bloemstructuur
Lezing spirituele iriscopie festival Almere
1 oktober 2023
Henry Marshall & The Big Little Mantra Band
29 oktober 2023
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
31 oktober 2023
Spiritueel Coach Opleiding
5 januari 2024