• nieuw   speciale aanbieding!

MDMA groepssessie/ceremonie


Speciale aanbieding

Gratis booster

 

Na ongeveer 45 minuten na inname van het door ons aangeboden legale MDMA analogon ontstaan de eerste effecten. In deze eerste fase zal je misschien wat weerstand voelen tegen de werking van MDMA en dat kan zich uiten in trillerigheid en waargenomen temperatuurschommelingen. Na de gewenning ontstaan de positieve effecten die zich voornamelijk kenmerken met positieve gevoelens en verbondenheid. De onderstaande effecten zijn het meest waardevol voor deze sessies.

Verbetering gemoedstoestand

Gevoelens van geluk, euforie en tevredenheid komt relatief veel voor bij het gebruik van MDMA. Als je tijdens deze fase van tevredenheid gaat praten over je trauma of de triggers van je PTSS dan slaat het brein het op een andere manier op. Voor het brein is het misschien een beetje gek. Je voelt je namelijk tevreden en veilig terwijl je praat over je trauma. Tevens kan je ook voorzichtig worden blootgesteld aan je triggers voor angst zolang je in die veilige staat bent. Het brein gaat op den duur de triggers verbinden met de positieve staat waarin je jezelf bevindt. Blootstellingstherapie werkt daarmee heel goed onder invloed van MDMA aangezien de triggers niet meteen meer resulteren tot een angstige staat.
Minder ego

Met een vermindert zelfbesef lijken de onderwerpen meer verbonden omdat je minder snel onderscheid hoeft te maken tussen jezelf en de wereld om je heen. In deze staat lijkt kan het lijken alsof het gaat over iemand anders dan jijzelf. Vanuit deze gedachten is er ruimte voor eerlijke zelfreflectie zonder de bekende emotionele blokkade. Het zorgt dus voor openheid en dat kan een groot voordeel hebben voor de verwerking van het verleden maar ook voor gesprekstherapie, zelfonderzoek en persoonlijke groei.
Verhoogde empathie

Bij het loslaten van trauma hoort soms ook de vergeving van de dader en slachtoffer. De slachtoffer dient zichzelf te vergeven voor de situatie waarin diegene zat en daarvoor is empathie voor jezelf ook nodig. Ook het vergeven van de dader kan helpen bij het proces. Het meer inlevend vermogen in de dader zonder de zelfbescherming van de ego is het vergeven vaak een makkelijker proces.
Nieuwe inzichten

Bij gebruik van de meeste psychedelica gaat het brein op een andere manier werken dan je bent gewend. Er kunnen nieuwe inzichten en dwarsverbanden worden ontdekt. Van tevoren is natuurlijk niet te bedenken hoe dit zal verlopen. Een bijkomend voordeel van dit soort sessies is dat nieuwsgierigheid wordt beloond en dat mensen veelal nieuwsgierig blijven naar zichzelf, anderen en de wereld tot ver na de sessie.

 

  • Triptherapie
  • 16 december 2023 t/m 17 december 2023
  • Noordvestsingel 77, 3119DC  Schiedam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 500,00
  • +31640898455
  • infotriptherapie.nl
  • Therapie, Dag retraite

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Triptherapie (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Triptherapie
Triptherapie

Over Triptherapie

Bij triptherapie doen we veel meer dan alleen de psychedelische sessies vormgeven. Naast het begeleiden van de psychedelische sessies bekijken we of je ruimte tot verbetering hebt op meerdere vlakken. Onze adviezen omvatten onder andere tips voor het uitbalanceren van het dieet, slaap en de neurochemie. Kijk-, lees- en luistertips zorgen mede voor een goede voorbereiding.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
27 september 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
7 oktober 2023
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
29 september 2023
Handmassage
Cursus Handmassage
4 november 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
18 november 2023
www.sirion.nu
Meditaties van de Meesters, online
29 oktober 2023