UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-10-2023

De transformatie naar jouw succesvolste leven


Meer dan 10 jaar geleden werkte ik echt keihard. Ik begon bij opdrachten waarbij ik 6 projecten had om 7 uur en ik ging om 19 uur weg. Als ik dan thuis was, je raad het al, dan was ik in mijn hoofd bezig met de projecten.

Toen ik op dat moment ook nog eens onder druk werd gezet dat de projecten binnen 4 maanden af moesten zijn, wist ik dat dit het moment was om mijn mindset per direct te veranderen. Wat ik deed was dat ik me volledig focuste op dat ik bij alle projecten de resultaten had behaald. En in plaats van twijfels te hebben, zorgen of angsten liet ik deze los en ik richtte me per project op de actie. En hoe uitdagende en intens dit ook was, ik heb op 1 project na de 5 projectdoelstellingen bereikt. Later hoorde ik dat niemand dat had verwacht. Ik kreeg daarna de allerleukste projecten.

Vanaf dat moment ging ik van alleen maar dagelijks acties nemen van tekort naar acties die in het moment nodig waren. Dit voorkwam dat ik keihard moest werken, ik ging juist slimmer werken.

Als mens heb je een noodzaak of een situatie nodig die jouw in beweging zet. Heb jij een verlangen om jou meest succesvolste leven te creëren? Zodat jij op persoonlijk, zakelijk en gezondheidsvlak in balans komt en blijft?

Op woensdag 18 oktober aanstaande starten we met de transformatie coaching: Ontdek je ware zelf en zet jouw unieke talenten de wereld in. Het is een uniek traject waarbij we met maximaal 4 deelnemers aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen.

Door de kracht van de groep transformeer jij in no time en behaal jij jouw doelen. Deze doelen bespreken we vooraf in het kennismakingsgesprek. Dit alles doen we in 4 maanden. Door de kracht van de groep transformeer jij naar jouw meest succesvolste leven vanuit plezier, waar je ook staat en waarbij jij jouw unieke talenten leert kennen en vooral dagelijks leert toe te passen. Je houdt life long toegang tot de tools die je aangereikt krijgt.

Ben je klaar met je huidige situatie en wil jij door je authentieke zelf te zijn je mooiste leven creëren? Ik weet waar ik het over heb, ooit stond ik ook waar jij nu mogelijk staat of je bent op zoek om de kwaliteit van je leven te vergroten en naar de next level you door te groeien? Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek. www.empoweryourselfcoach.com/nl/gratis-intake/ Dan zoomen we in of wij een match zijn en of het programma bij je aansluit.

Weet dat jij alles kunt bereiken wat je wilt en wij helpen je met jouw transformatie. Als je doet wat je altijd deed, dan weet je wat je krijgt. Stap vandaag uit je comfortzone, dat verandert alles voor je. Je hoeft het niet alleen te doen.

Als je vragen hebt, stel deze gerust en stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord op je vragen.

Much love, Chantal & Marcel

 

  • Empower Yourself coaching
  • 18 oktober 2023 t/m 18 januari 2024
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Coaching, Transformatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kracht van Ademen 2- daagse
20 januari 2024
Ademcoach Opleiding 10- daagse
26 januari 2024
Ascensie training - Verhoog je frequentie!
9 december 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
2 december 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus weekend
27 januari 2024
Kracht van Ademen 2- daagse
9 december 2023