UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-02-2024
  •  speciale aanbieding!

introductie Opleiding tot bewuste Lichtwerker


Speciale aanbieding

gratis introductie met lichtmeditatie

 

Ben je lichtwerker en wil je allerlei lichtvaardigheden leren kennen en toepassen? Deze tweejarige opleiding staat open voor lichtwerkers die zich op persoonlijk- en professioneel niveau verder willen ontwikkelen en hun licht bewust willen leren inzetten. Tijdens deze introductie wordt alles over de opleiding verteld en kun je vragen stellen.

Deze introductie is zowel online als fysiek in de opleidingslocatie in Capelle aan den IJssel te volgen. Geef je wel even op!

Over de opleiding:
Het eerste jaar van de opleiding wordt op 10 zaterdagen, verspreid over het jaar gegeven. De eerstvolgende opleidingsgroep start zaterdag 23 maart.
Tijdens dit traject word je bewust van jouw afstemming op licht en daarmee op de missie van je ziel. Op deze innerlijke reis word je begeleid door de Lichtmeesters en engelen die een prachtige uitnodigende ruimte voor je openen waarin je van alles over jezelf, je patronen, jouw energiefrequentie en missie kunt ontdekken. Ben je er klaar voor?

Alle meditaties en oefeningen worden opgenomen en krijg je tot je beschikking. Ook zijn er veel video's met uitleg en extra themameditaties.
Elk jaar krijg je twee individuele sessies met een meditatie op maat.

De opleidingsdagen worden hybride aangeboden: je kunt dus kiezen of je naar de opleidingslocatie in Capelle aan den IJssel komt of online deelneemt.

Heb je interesse in deelname? Schrijf je in voor een online introductie of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Op de website vind je alle informatie en een aantal gratis meditaties ter kennismaking!

De tweejarige opleiding heeft een gedegen opbouw:
Jaar 1 – aardse en universele energieën, ruimte innemen, transformatie
Jaar 2 - jij in het grotere geheel, je potentieel en levensmissie

 

  • Sirion, lichtwerk & light body
  • 17 februari 2024
  • Hybride, Keuze Online Of In Capelle Aan Den Ijssel,   Online, NEDERLAND
  • € 0,00
  • paulinesirion.nu
  • Lichtwerk, Energiewerk, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Sirion, lichtwerk & light body (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Sirion, lichtwerk & light body
Sirion, lichtwerk & light body

Over Sirion, Lichtwerk & Light Body

even voorstellen: Pauline Plokhooij: Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept. In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik...