UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-03-2024

Empower Yourself meditatie 1 maart via zoom


Wist je van alles wat je denkt dat je daar 5% bewust van bent? Dat betekent dat je 95% je onbewust bent. In de 95% van jouw onderbewustzijn daar zitten blokkades, trauma's, belemmerende emoties en overtuigingen. Als jij een gelukkig en succesvol leven wilt creëren op persoonlijk, zakelijk en gezondheidsvlak dan is het handig om in te zoomen op wat er onder de motorkap zit van die 95%.

Meditaties en visualisaties kunnen op een fijne manier deze inzichten naar boven laten komen. Het inzicht komt naar boven zodra jij de les hebt geleerd. Daarna volgt het fysieke gedeelte en kunnen op emotioneel, fysiek en mentaal vlak de energie uit jouw lichaam los gelaten worden.
Hierdoor wordt jou lichaam gevuld met liefde en wordt jij een magneet voor alle mooie dingen in het leven.

Elke eerste vrijdagavond van de maand vindt de Empower Yourself meditatie / visualisatie plaats om 21 uur via Zoom. Vanuit je eigen huis vanuit de bank of waar je ook zit kan je deelnemen. Per maand zijn er verschillende thema's die aansluiten bij jou situatie. Het is vooral zo ongelofelijk fijn om dit samen met elkaar te doen en de verbinding en liefde te voelen. Ondertussen krijg je inzichten (of na de sessie) en je bent heerlijk opgeladen voor de maand. Je hebt na de sessie gelegenheid om je vragen aan ons te stellen.

Heb je interesse en wil je meedoen? Schrijf je in via deze link: www.empoweryourselfcoach.com/nl/gratis-meditatie/ Wij doen dit vanuit pure liefde, zodat jij kunt ervaren wat deze energie en sessie met jou doet. Haal de power uit jezelf, alles zit al in jou.

Tot dan!

Met liefde, Chantal & Marcel

 

  • Empower Yourself coaching
  • 1 maart 2024
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Meditatie, Transformatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
9 maart 2024
Online Massage cursus voor beginners
13 maart 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
16 maart 2024
Cursus voor beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
3 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Awareness Through the Body: tweedaagse ATB 1
29 maart 2024