•  speciale aanbieding!

Sterren-inwijdingen-reis op Sardinië


Speciale aanbieding

Gratis eenpersoonskamer à 30 euro pppn, dus 210 euro korting.

 

Je ster van oorsprong? Jezelf met vertrouwen openen voor de energie van Sirius en van de Pleìaden? Kosmische priesteressen? Maak het in april dit jaar al mee op een paradijselijke inwijdingen-reis van jewelste op Sardinië. Een evenement dat het Licht grandioos gaat laten doorkomen. Karin Vink (kirima.nl) is net nog speciaal een paar dagen op Sardinië geweest op de plekken te testen, ervaren, te channelen en alles staat positief te popelen.

Je komt op verscholen prehistorische plekken met Pleïaden- en sterren-connectie, allemaal wonderlijk verfijnd samengestelde bouwwerken vol prachtige symboliek, en een hogere bedoeling lijkt nog inderdaad logisch ook.

Je komt vooral omdat het tijd is dat meer en meer mensen dit gaan doen, bijdragen, meemaken, uitwisselen, normaal maken.

Zo'n Sardinië-week in nooit een grote groep is volledig verzorgd: al het eten en slapen en gezamenlijk vervoer op Sardinië is inbegrepen. De vluchten zijn nog goedkoop. En de rest van het jaar en het leven liggen nog mooi voor ons.

We doen deze week op een frequentie die uitwisselt met de elementen, de aarde, de sterren, het liefdevolle, het pure. En we lachen en we zingen en we zijn gewoon blij.

Karakter, liefde, verbinding, zorgzaamheid, verfijning, wijsheid met humor, rijke eenvoud, bescheidenheid en ook durf en vertrouwen en overgave. We worden begeleid.

Ter plekke altijd een tolk, Sardinië-kenner en avonturier ineen aanwezig!

 

  • Keep Alive Tours
  • 5 oktober 2024 t/m 12 oktober 2024
  • Via Del Mandorlo 20, 09075  Santu Lussurgiu, Zuid-Holland, ITALIE
  • € 1975,00
  • 0031611334511
  • infokeepalivetours.com
  • Spirituele reis, Reizen en vakanties, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Keep Alive Tours (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Keep Alive Tours
Keep Alive Tours

Over Keep Alive Tours

Mijn naam is Samuele Pitzalis en ik ben in Rotterdam geboren uit Sardijnse ouders. Al 58 jaar kom ik in Sardinië, waar ik plekken die niemand kent, veelal persoonlijk getest, want ik heb er dus ook een huis. Onder de naam Keep Alive Tours organiseerde ik al ruim 40 themaweken voor maximaal 10 personen tegelijk op Sardinië. Elke week is ontworpen rondom de expertise van een coach, trainer,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hathor
9-daagse reis Egypte - de Prachtige Hereniging
11 december 2024
Scarabee
13-daagse reis Egypte - Reis naar je Centrum!
3 november 2024
6-daagse spirituele Retraite Zelfliefde-Andalusië
2 september 2024
Karnak tempel
11 dgse Meditatiereis Genietend Verdiepen!
18 februari 2025
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
6 juli 2024
Ascensie training - Verhoog je frequentie!
19 juli 2024