UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-04-2024

Familieopstellingen met ziekte en blessures


Familieopstellingen met ziekte kunnen diepgaande inzichten bieden in de dynamiek van familierelaties en hun impact op gezondheid. Deze opstellingen kunnen onthullen hoe onderliggende familiepatronen en onverwerkte emoties bijdragen aan ziekte en gezondheidsproblemen. Door het verkennen van de verborgen dynamiek binnen de familie kan jij helende inzichten verwerven en stappen zetten naar genezing en herstel.

Je kan de workshopdag zien als een mini retraite waarin niet alleen geest maar ook het lichaam liefde en aandacht krijgt. Wij bieden namelijk een lekkere en gezonde vegetarische lunch aan met respect voor de mens en natuur. Daarom kiezen wij ervoor om zo biologisch en lokaal mogelijk onze producten uit te zoeken en geven wij graag een extra woordje uitleg over wat wij ‘s middags serveren.

Naast alle opstellingen, begeleid door Bart, zal filosoof en metafysisch coach Arne een korte lezing geven over het collectieve bewustzijn en wat het is om mens te zijn.

 

  • Coachkwadrant
  • 6 april 2024
  • Bernhardstraat 3, 3161AC  Rhoon, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 55,00
  • 0622118860
  • contactcoachkwadrant.nl
  • Familieopstellingen, Psychologie, Zelfheling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Coachkwadrant (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Coachkwadrant
Coachkwadrant

Over Coachkwadrant

Ik ben Bart. Na mijn studie klassiek ballet en jazz aan de fontys dansacademie heb ik jaren kunnen werken als professioneel danser in het binnen- en buitenland. Na mijn carrière als danser begon ik mijn eigen dansschool en organiseerde ik dansretraites voor volwassenen in Frankrijk. Tijdens deze retraites kreeg ik steeds meer te maken met levensvragen van mijn cursisten en hoewel ik een sterk...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
19 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
25 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
28 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
1 juni 2024
Kracht van Ademen 2- daagse
20 april 2024