Stilte-retraite


Menu
Stilte Retraite
Stilte Retraite
Deze retraite heeft een beperkt programma zodat je helemaal de tijd kunt nemen om in jezelf (terug) te keren. Gedurende deze 5 dagen wordt je uitgenodigd om in stilte te zijn, te mediteren, te wandelen en te verbinden met de natuur en jouw eigen intuïtie. Dit is een terugkerende retraite in juni, juli en augustus 2024.

€ 495,00

Data
20 t/m 24 Juni 2024
Wissen
Op voorraad (kan nabesteld worden)

Stilte Retraite aantal


Stilte Retraite - De Witte Zwaluw Stilte Retraite - De Witte Zwaluw
Informatie
Deze retraite heeft een beperkt programma zodat je helemaal de tijd kunt nemen om in jezelf (terug) te keren.

Wanneer je verbaal communiceert, komt er een hoop ruis mee. Door stil te zijn, communiceer je alleen nog met jezelf. Wanneer je stil bent, kun je vertragen zodat je ruimte maakt voor innerlijke rust, emoties en inzichten. Nadat je aangekomen bent en we allemaal kennis hebben gemaakt, begint na het avondeten de stilte. Mobiele apparaten zijn tijdens de stilte retraite niet toegestaan (met uitzondering van noodgevallen).

Programma
We beginnen iedere dag met een vorm van beweging of meditatie. Gedurende deze 5 dagen wordt je uitgenodigd om in stilte te zijn, te mediteren, te wandelen en te verbinden met de natuur en jouw eigen intuïtie.

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, evenals koffie, thee en water. Ontbijt, lunch en diner vinden plaats in stilte. Na het diner is er ruimte om, wanneer je daar behoefte aan hebt, te praten met anderen (tussen 19:00 en 21:00 uur). Dit gebeurt in de Kota en wij zullen aanwezig zijn voor persoonlijke begeleiding indien gewenst. Dit kan zijn een gesprek, een healing of wat er maar nodig is. Wij hebben voldoende in huis om jou de ruimte te geven.

 

  • De Witte Zwaluw
  • 20 juni 2024 t/m 24 juni 2024
  • Vehkataipaleentie 956, 54960  Vehkataipale, Zuid-Holland, FINLAND
  • € 495,00
  • 0648268167
  • infodewittezwaluwgmail.com
  • Retraite

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur De Witte Zwaluw (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van De Witte Zwaluw
De Witte Zwaluw

Over De Witte Zwaluw

Mijn naam is Desiree Bruins Slot. Ik ben moeder van Miquel, vrouw van Raymond en erkend natuur geneeskundig en hypnose therapeut. Al heel lang deel ik mijn kennis met therapeuten in opleiding en geef ik (bij)scholingen aan mensen met interesse voor het spirituele,, hypnose - en energetische therapeuten en coaches. Eerder werkte ik ook als vormingswerker en dat maakt dat ik in 20 jaar in het...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
19 april 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
21 april 2024
Handmassage
Cursus Handmassage
25 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
28 mei 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
1 juni 2024
Kracht van Ademen 2- daagse
20 april 2024