UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-06-2024

Life transformatie groepsessies voor succes


Een van de meest gestelde vragen die ik krijg is: "hoe kom ik uit de vicieuze cirkel als het gaat om het creëren van succes op persoonlijk, zakelijk en gezondheidsvlak?" "Hoe draai ik gewoontes, emoties en patronen om, zodat ik dagelijks geluk ervaar, een goede gezondheid heb of dat er dagelijks meer geld binnenkomt" Mijn antwoord: denk gedurende jouw dag zoveel mogelijk positieve gedachten en blijf deze herhalen totdat je ze geloofd. Je hebt alle invloed om zelf direct impact te hebben op jouw leven.

Dit is wat je niet wordt verteld. Door conditioneringen, alles wat jij hebt meegemaakt en wat jij jezelf verteld en blijft herhalen, daarmee heb jij jouw huidige situatie van vandaag gecreëerd. En je staat nu op het punt om deze situatie te willen veranderen en te doorbreken. Dat begint bij vanaf vandaag jezelf vertellen wat jij wel wilt. Bijvoorbeeld:

• Ik ben nu succesvol en ik kan alles creëren wat ik wil.
• Ik ben en ik blijf nu fit, vitaal, gezond en sterk.
• Ik ben financieel gezond.
• Ik maak het onmogelijke, mogelijk.

Naast het blijven herhalen van deze affirmaties totdat je dit gelooft, is het belangrijk om bij de situatie waar jij in vastloopt de kern aan te pakken waar deze situatie is ontstaan. Vanaf de kern waar de trigger is ontstaan, bijvoorbeeld toen je 5 jaar was, ging jij verder met een trauma door het leven en ervaar je de loep van de vicieuze cirkel doordat je iets wat jij graag wilt niet kunt doorbreken. Vaak ben je je onbewust van dit trauma. Door het trauma aan te pakken, shift jij in no time en dan wordt het nog makkelijker om jouw overtuigingen werkelijkheid te maken.

Zoek jij vandaag succes op elk thema in je leven?
Wil jij vandaag uit deze vicieuze cirkel stappen, zodat jij succes ervaart op elk thema van je leven? Dat is mogelijk. Wij komen allebei uit flinke schaduwkanten en wij weten als geen ander hoe jij door een transformatie je leven compleet kan ombuigen. Wij zaten compleet vast en dat is nu 180 graden veranderd. Wat wij kunnen dat kan jij ook!

Op donderdagavond 13 juni starten we 2 keer per maand met de groepstransformatie sessies, waarbij jij in no time jouw vicieuze cirkels kan doorbreken: we gaan to the point en jij transformeert na elke sessie. Vele mensen gingen je voor. Door de vragen in de groep, krijg jij inzichten waar jij zelf niet eerder aan gedacht had. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in om samen met jou dit te doorbreken. Uiteindelijk gaat het erom dat jij verder kunt en dagelijks succes en geluk ervaart. Doe je mee? Het is life changing. Schrijf je nu in via deze link: checkout.empoweryourselfcoach.com/checkout/Maand%20life%20coachsessies

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com

Much love, Chantal & Marcel

 

  • Empower Yourself coaching
  • 13 juni 2024 t/m 27 juni 2024
  • Wijde Wormer 202, 2905 TZ  Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 69,95
  • 06 - 43 71 24 98
  • infoempoweryourselfcoach.com
  • Transformatie , Coaching

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Empower Yourself coaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Empower Yourself coaching
Empower Yourself coaching

Over Empower Yourself Coaching

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Ascensie training - Verhoog je frequentie!
19 juli 2024
6-daagse spirituele Retraite Zelfliefde-Andalusië
2 september 2024
Regenboogkrijger
Het pad van de Regenboogkrijger
5 juli 2024
Angel Light facilitator
16 november 2024
Massagecursus beginners
Erkende Massage Cursus in een weekend
6 juli 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
31 augustus 2024