UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-07-2024

Dagretraite Return to Your True Essence


????????????????????????????????????????????: ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????????????
???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????????
Voel je de roep om terug te keren naar je ware essentie? Om de verbinding met je diepste zelf te herstellen en te versterken? Geef je over aan een dag vol heling en zelfontdekking tijdens onze speciaal georganiseerde retraite, die ontworpen is om je te helpen je ware essentie te hervinden en te omarmen.
Deze transformerende dag combineert Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) & Trauma Release Breathwork (TRB), yoga en helende klanken, zorgvuldig geselecteerd om diepe, innerlijke heling te bevorderen. Ontdek de kracht van oude wijsheid en moderne technieken; allen gericht op het harmoniseren van body, mind & soul.
Ontmoet ons:
- Iris Engeln : Iris brengt een rijke achtergrond in de Do-In Oosterse Bewegingsleer, Hatha Yoga Flow, en shamanistische coaching. Met haar expertise in Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release Breathwork (TRB), biedt Iris een krachtige combinatie van beweging en heling, ontworpen om innerlijke blokkades vrij te maken en vitaliteit te herstellen.
- Daphne Brouwer : Daphne is gespecialiseerd in een breed scala aan oosterse en westerse massagetechnieken en wateropgietrituelen. Naast dat ze resonantietherapeut is geeft zij ceremonies gericht op de 13 chakra's, waarbij ze gebruik maakt van gongs, Tibetaanse en kristallen klankschalen en planetaire/chakra stemvorken om je naar je innerlijke zelf te brengen. Daarnaast is Daphne een ervaren energetische coach en biedt zij chakra-georiënteerde yoga aan. Ze begeleidt ook yogawandelingen, waarbij ze de natuur en stilte benut om diepere lagen van bewustzijn te bereiken.
- Jessica Kremer-Frijling Jessica: Een holistisch therapeut en Reikimaster die haar vaardigheden in ThètaHealing, Reiki, Body Remembers Trauma Therapy, en Trauma Release Breathwork combineert met het faciliteren van Vrouwencirkels en het leiden van Cacao- en Truffelceremonies. Jessica's benadering is gericht op het bevorderen van vrouwelijke empowerment en het bieden van een helende ruimte waarin je kunt leren en groeien.
???????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????????????????????:
- Een veilige en ondersteunende omgeving om jezelf te ontdekken en te genezen.
- Heerlijke, gezonde maaltijd en snacks die zorgvuldig zijn bereid om je lichaam te voeden en te revitaliseren tijdens deze diepgaande dag.
- Een beperkt aantal deelnemers: We houden de groep klein om persoonlijke aandacht en een intieme sfeer te garanderen.
Deze retraite biedt meer dan alleen een pauze van je dagelijkse leven; het is een diepgaande reis naar binnen, een kans om je leven opnieuw af te stemmen op wat werkelijk belangrijk is. Zet nu die stap naar zelfontdekking en begin aan een pad naar authentiek en krachtig leven.
????????????????????: Vrijdag 12 juli 2024
????????????????: 10:00 - 17:00 uur
????????????????????????????: De Lutte
????????????????????????: €175 (inclusief lunch, water, thee en snacks)
Schrijf je nu in en sta jezelf toe weer echt te zijn!
qzy.app/XhiztI
Laat deze unieke kans niet voorbijgaan. Jouw essentie wacht om volledig omarmd te worden. Laten we samen deze betekenisvolle reis beginnen op vrijdag 12 juli.
Iris, Daphne en Jessica

 

  • Frij ZIJN
  • 12 juli 2024
  •   De Lutte, Overijssel, NEDERLAND
  • € 175,00
  • 0623878598
  • infojessicafrijling.nl
  • Dag retraite, Ademsessie, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Frij ZIJN (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Frij ZIJN
Frij ZIJN

Over Frij Zijn

Hi, ik ben Jessica, een moderne mystica, maar ook badass business woman. Van jongs af aan had ik een fascinatie voor het spirituele, het onverklaarbare. Als klein meisje had ik lucide dromen over Native Americans en sleepte ik boeken over chakra’s en edelstenen mee uit de bieb ook al begreep ik de helft nog niet. Maar hey, we hoeven niet alles te snappen om te voelen dat het klopt,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reviews jaaropleiding
Jaaropleiding Licht Channeler
16 maart 2025
Hart van MirA
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
6 oktober 2024
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen 15-09-24
15 september 2024
Coach Opleiding
Opleiding integraal essentie coach
24 januari 2025
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Taoïstische Tantra Massage Training
27 oktober 2024