•  speciale aanbieding!

Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen 15-09-24


Speciale aanbieding

Meld je aan via Buzzbie en krijg €25,00 korting. Geniet van een heerlijke dag met gelijkgestemde vrouwen.

 

We gaan onszelf onderdompelen in  een heerlijke stromende dag waarin vrouwen elkaar liefdevol, speels en zorgzaam mogen ontmoeten op deze 4e dag speciaal voor vrouwen. Samen zinnelijk genieten, maar ook ruimte voelen om de onpeilbare diepten in onszelf te onderzoeken. Dat wat we graag of onbewust wegstoppen om maar door te kunnen.

Op deze dag gaan we elkaar ontmoeten in de vorm van een Kashjmierse Tantramassage en verbindende tantrische oefeningen en meditaties. Ook zullen we delen met elkaar en dansen. 

In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een zondag helemaal voor jezelf met elkaar. Verbinden, aanraken en genieten van hart tot hart en lijf tot lijf. Voed de bron van liefde, lust en levendigheid die je in wezen bent.

Vroegboekkorting tot 8 juli. Doe mee voor €105,00 in plaats van €125,00

Heb je behoefte aan een hele dag voor jezelf? Gun jezelf dit cadeau! Met aandacht voor jou als vrouw, door andere vrouwen die hetzelfde verlangen. Je wentelen in vrouwelijke, shakti energie. Rust en ruimte voor jezelf en heel even uit deze gehaaste en veeleisende maatschappij zijn om jouw basis, jouw plek te hervinden in jezelf. Terug naar de kern. Even een hele prettige reset om jezelf te helpen herinneren wie je diep in je hart bent.

De Kashmierse massage is een liefdevolle dans van aanraking, koestering en zinnelijk genieten. Deze massage nodigt uit tot overgave. Een ontmoeting tussen vrouwen van hart tot hart. Open je hart door elkaar te laten genieten en waardevolle en liefdevolle tijd aan elkaar te geven. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen.

We starten deze dag met een kennismakingsronde en we delen onze verlangens en weerstanden en stemmen ons uitgebreid op elkaar af. Verder gaan we dansen, doen we tantrische contactoefeningen om helemaal in je lijf te komen. Er is ook tijd voor een fijne meditatie.  

Mieke geeft dan op deze dag een demonstratie.  Daarna kiezen we een partner voor de massage. Uiteraard mag je ook zelf een partner meenemen om mee te masseren. We masseren (deels) bloot, wat voor jou goed voelt.

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos 
Kosten deelname: €125,00 (massage olie, koffie/thee inbegrepen) €220,00 bij aanmelding met zijn tweëen.
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Let op! Neem zelf iets mee voor de lunch. Je kunt ook een broodje halen in het centrum van de stad. Ik zorg voor een lekkere soep.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen

De Kashmierse Tantramassage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch.
Opgeven en betalen via de website.

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel ben je comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Aanbevelingen van vrouwen:

Hai Mieke ,

Ik vond het een bijzondere avond waarbij ik vooraf enige weerstand voelde . Het was voor mij de eerste keer en dus ook wel spannend. Ik moet zeggen dat het een zeer fijne en liefdevolle ervaring was. Tijdens de massage voelde ik de weerstand wegvloeien en de liefde binnenkomen. De liefde liet de weerstand wegvloeien, heel heftig en mooi om te ervaren. 

Heel erg bedankt voor deze ervaring, ik kom zeker terug om nog meer te ontdekken.

Liefs Arriette 

**

Hoi Mieke,

Bedankt voor de heerlijke hartverwarmde avond. Yvonne was ook helemaal onder de indruk. 

Fijn om mensen weer iets moois te kunnen brengen. (geven)  ????

Lieve groeten,

Astrid **


Nieuwsgierigheid naar Tantra maakte dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

Afgelopen week was ik op advies van meerdere mensen naar mijn eerste Tantra massage vrouwen avond bij Hart van MirA. En oh wat was dit spannend! Na de demonstratie sprak ik me uit: “Ik wil heel hard wegrennen en overgeven” Er was begrip, er werd geluisterd, het mocht er allemaal zijn. Dat maakte dat ik me veilig voelde en bleef. Ik voelde zelf ook dat ik hier een stukje kon helen, een stukje dichter bij mijn vrouw-zijn kon komen. Mijn hoofd vond er van alles van maar mijn hart sprak tegen.

**

Tantra gaat niet over seks maar over levensenergie. Seks is ook levensenergie. Maar levensenergie is zoveel meer dan seks. (en seks is zoveel meer dan, zoals wij in onze westelijke maatschappij, kennen.)

**

Wat een bijzondere mooie avond vol liefde, zachtheid, verbondenheid en vrouwelijke energie. Ik heb mogen voelen hoe krachtig deze energie is. Helemaal niet soft, zwak of “minder” zoals ik altijd heb gedacht. Zoals de maatschappij mij heeft leren denken.

**

Ik heb mogen ervaren hoe het is om vanuit gevoel, vanuit je hart te verbinden en je hoofd er niet mee te laten bemoeien. Ik heb mijzelf leren kennen door de handen van een ander. En oh my wat ben ik een prachtige sensuele vrouw!

**

Zo dankbaar dat dit bestaat. Eerst dacht ik. Ga ik dit doen? Maar oh wat is het heerlijk om even helemaal jezelf te kunnen zijn en verwend te worden. En geven is zo mogelijk nog fijner. Fijne sfeer en veilige bedding. Mij zien ze zeker terug.

**

Nieuwsgierigheid naar Tantra dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

Dankbaarheid, verbinding, vreugde, wat een liefdevolle reis. Dat vrouwen zo snel met elkaar zo'n diep band opbouwen. 

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 15 september 2024
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Tantra, Massage, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reviews jaaropleiding
Jaaropleiding Licht Channeler
16 maart 2025
maha kundalini tantra
Maha Kundalini Tantra Jaartraining 2024-2025
27 september 2024
Hart van MirA
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
6 oktober 2024
Tantra Foundation
Tantra Foundation Training
16 november 2024
Coach Opleiding
Opleiding integraal essentie coach
24 januari 2025
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024