Jouw moment van ademen in de Ademcirkel Enschede


Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Meestal in mijn eentje. Of bij een collega. Wat een verademing, altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me daarna verfrist en energiek. Mijn emoties weer in balans en helemaal gecentered en geaard. Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! Dat biedt ik naast privé-sessies aan in groepsverband. De groep zal zeker niet groter zijn dan 5 of 7 deelnemers. Meer weten?

Jouw contact met al deze werelden in je is de adem. De adem is de brug tussen je geest, jouw fysieke zelf, je emoties en je spirit, je ziel. Jouw ademhaling die helemaal vanzelf gaat, maar door omstandigheden niet optimaal is, nee zelfs jou uit balans kan brengen door bv. simpelweg te veel, te weinig, of te hoog te ademen. Daardoor ontstaat onbalans die kunnen uitmonden in ziekte.

Nu kun je bij mij sinds 2016 al een individuele ademsessie boeken. Nu bied ik dit ook aan kleine intieme groepen. Waarom? Een groep versterkt en ondersteunt elkaar in triggers, emoties en gedachtenpatronen. Je helpt elkaar jezelf te leren kennen, ook al adem je helemaal voor jezelf. Samen ademen verbindt. Een groepsessie is ook voordeliger. Dus fijn om erbij te doen naast je individuele sessies, of om kennis te maken met deze mooie techniek.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van groepen. Ook met ademsessies, dus voel je veilig in de bedding die jou bied. Doe je mee?

Kom alleen of neem iemand mee. Je partner, een vriend(in), familie.

Wat gaan we doen

We maken kort kennis met elkaar. We verbinden en spreken ons uit over wat gedeeld wil worden en wat speelt. Je deelt alleen wat jij kwijt wilt. Ik nodig je uit al te voelen of er op het moment, dus voor de avond begint, iets speelt. Of er een bepaald thema is of heb je een intentie of verlangen? Neem dat mee, eventueel op schrift. Ik vraag je sowieso iets op schrift te zetten hierover op deze avond. Daarna laten we dit onderwerp los.

Ik leg uit wat de bedoeling is en hoe de techniek werkt. We oefenen eventueel samen. Daarna gaan we op matrasjes een half uur tot een uur ademen en na de sessie navoelen.

Daarna volgt nog een korte deelronde.

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos
Datum: 4 juli vanaf 19.15 uur
Bijdrage: €50,00 (aanmelding 2 deelnemers is €90,00)

Meenemen:

flesje water
Kussentje
dekentje
handdoek of deken over de matras
draag gemakkelijke niet knellende kleding in laagjes
warme sokken

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 12 september 2024
  • Helenastraat 82, 7543 TW  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 50,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Ademsessie, Healing workshop, Spirituele reis

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reviews jaaropleiding
Jaaropleiding Licht Channeler
16 maart 2025
Hart van MirA
Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining
6 oktober 2024
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen 15-09-24
15 september 2024
Coach Opleiding
Opleiding integraal essentie coach
24 januari 2025
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Ademcoach Opleiding 10-daagse in Leiden
14 september 2024