UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-04-2019
  •  speciale aanbieding!

The Art of Breathing - Breathwork Advanced Course


Speciale aanbieding

Wie zich via Buzzbie aanmeld krijgt een korting van € 95

 

Manna Life Source Presenteert:
The Art of Breathing - Een Training voor Zelfbewustzijn
Ademen Als Kunst / Ontwikkelen van Vaardigheden & Intuïtie

Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en zich meer in ademwerk wil verdiepen is dit een buitengewone kans om dat te doen. We hebben in Montefiascone, Italië een fantastische plek gevonden waar we van het heerlijke eten en prachtige omgeving kunnen genieten.

Behalve dat deze training voor een ieder een mooie gelegenheid is om weer even tot jezelf te komen, leer je tevens de wetenschappelijke aspecten van ademwerk als onderdeel van de algehele opleiding tot Ademwerker/Rebirther. Je zal de nodige vaardigheden en kennis aangereikt krijgen die nodig zijn om een professionele ademwerker te worden. Je leert hoe je het beste je cliënten kan begeleiden en ondersteunen tijdens een ademsessie. Water-sessies zijn een belangrijk onderdeel van het ademwerk. Tijdens deze adem intensief cursus zal je dan ook warm en koud water sessies ervaren.

Deze training is een MUST voor zorgverleners:
Vroedvrouwen, Doulas, Gynaecologen, Verloskundigen, Medisch Personeel, Psychologen, Psychotherapeuten en hulpverleners in het algemeen.

Het is een enorme taak die jullie in de gezondheidszorg tot jullie hebben opgenomen. Behalve de verantwoordelijkheid van jullie beroep hebben jullie ook te maken met de wereld van emoties; voornamelijk de negatieve emoties van de mens in hun strijd ziekten, angsten en verlies te overwinnen. Om daar positief mee om te gaan is het van belang om ook je eigen stukken op te ruimen

Hoe kan je nu je eigen emoties weer de baas zijn? Daarvoor dient deze training.

Gedurende deze training gaan we je een specifieke, krachtige en toch simpele ademtechniek leren die je van je eigen stress en algemene negativiteit zowel als ook die van anderen verlost. Je leert ook tevens niet alleen vanuit je vakbekwaamheid in je kracht te zijn maar in je kracht en intuïtie vanuit de mens in zijn essentie.

Bewust Ademen brengt je weer volledig tot jezelf en tot een diepe ontspanning; stress en dagelijkse zorgen vallen van je af, je voelt je open en fris en weer met jezelf en de wereld verbonden. Vanuit deze nieuwe belevenis voel je een verhoogd bewustzijn en krijgt alles een nieuwe betekenis. Bewust ademen betekent bewust leven.

Geef jezelf deze training cadeau en laten we samen werken aan een betere zorgverlening. Laten we weer leren met een open hart in het leven te staan en open met elkaar te communiceren, samen te werken om een sterkere draagvlak te creëren voor de mensen waar wij voor hebben gekozen zorg te dragen.


Onderwerpen die tijdens de training aan de orde komen:

● Ontrafelen van negatieve geloofsovertuigingen
● Geboorte: invloeden van conceptie, prenatale invloeden (in de
baarmoeder) en je eigen geboorte
● De kwaliteiten en componenten van de adem
● Intake-gesprek en evaluatie
● Warm en koud water sessie instructies
● Het ontrafelen van onze angsten over ouderdom, ziekte en de dood
● De kwaliteiten en voorwaarden van een professionele ademwerker


Informatie en aanmelding:
Robert Tettero
+316 24680147 / info@mannalifesource.com

 

  • Manna Life Source
  • 13 april 2019 t/m 20 april 2019
  •   Montefiascone, ITALIE
  • € 1675,00
  • 0624680147
  • Robertmannalifesource.com
  • Spirituele groei, Week retraites, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Manna Life Source (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).