UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 24-10-2020
  •  speciale aanbieding!

Leer de helende vorm van lichaamswerk uit Hawaii


Speciale aanbieding

Meld je 2 maanden van tevoren aan óf ontvang een Lomi Lomi Massage van 1,5 uur vóór aanvang van de cursus en ontvang 50 euro korting op de cursus.

 

Temple Style Lomi Lomi Massage cursus;

In 5 lesdagen word je mee genomen om deze Hawaiiaanse, helende vorm van lichaamswerk te ervaren en leren. De cursus is opgedeeld in twee blokken, of om de paar weken een lesdag. Het geheel wordt aangevuld met instructievideo's en een reader om je leerproces te ondersteunen. Aan het einde kun je een volledige Lomi Lomi Massage geven van 1,5 uur.

Lomi Lomi massage brengt je in een meditatieve staat en opent de poort naar je onderbewustzijn (die 90-95% van je gedachten, gevoelens en gedrag bepaalt). Bekrachtigd met een intentie brengt Lomi Lomi Massage diepgewortelde en vast geroeste overtuigingen in beweging en biedt het de mogelijkheid om oude, beperkende ballast los te laten en in contact te komen met je authentieke zelf en kracht.

Inhoud Cursus
Je leert vanuit je ervaring begrijpen waar Lomi Lomi over gaat en masseren en het stimuleren van de energiestroom in jezelf en in de persoon die je masseert staan centraal. Elementen die aan bod komen zijn:
- Flying Dance Meditatie (Ka’aleleau),
- flow
- herstellen van verbinding (zelf genezend vermogen stimuleren)
- integratie van adem en ritme en het
- belang van gronding.
Dit alles gebeurt vanuit een liefdevolle en compassie volle houding (Aloha).

Na de cursus kun je een volledige Lomi Lomi massage van 1,5 uur geven. Ook kun je ervoor kiezen om de Lomi Lomi technieken te integreren in de massages die je al geeft. Door te masseren met je onderarmen, kun je nl. je handen en polsen ontzien en je kunt gemakkelijk met je lichaamsgewicht werken waardoor je als masseur je lichaam ontziet. En door te werken met de energiestroom, krijg je er zelfs energie van.
De cursus is passend voor zowel de beginnende als de ervaren masseur (het is nl. een geheel andere manier van masseren; waarbij je rechter en linker hersenhelft in balans brengt, hele lichaam mee beweegt en de kracht uit je onderbuik haalt).

Docente
De docente, Lotte Kaptijn, is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerling van Kahu Abraham. Sinds 7 jaar geeft zij les in deze oeroude vorm van integratie en heling.

Data
De cursus wordt gegeven op
- 24, 25, 26 okt. en 21, 22 nov. 2020 in Delft (nog 2 plekken)
- 26 sept., 7, 31 okt., 11 en 28 nov. 2020 in Nijmegen

Prijs
575 euro incl. BTW voor vijf dagen van 10 tot 17 uur. Inclusief instructie video's en reader.

Korting
Indien je uiterlijk 2 maanden voor aanvang inschrijft en betaalt, ontvang je 75 euro korting. Of kies er voor om vóór aanvang van de cursus een Lomi Lomi massage van minimaal 1,5 uur te ervaren en ontvang 50 euro korting.

Uitgebreide informatie vind je op:praktijkuithanden.nl/lomi-lomi-massagecursus-nijmegen-den-haag/

Achtergrond Informatie
Er zijn uiteenlopende stijlen van Lomi Lomi massage. Uit
respect voor de grondlegger, wordt zijn of haar naam erbij vermeld. Wereldwijd is de meeste bekende vorm de Kahu Abraham Kawaii Style, ook wel Temple Style Lomi Lomi genoemd. Kahu staat voor Kahuna; wat je zou kunnen vergelijken met een Hawaiiaanse sjamaan. De traditionele Lomi Lomi zorgt voor integratie en balans op fysiek-, emotioneel- en bewustzijnsvlak.

 

  • Praktijk Uit Handen
  • 24 oktober 2020 t/m 22 november 2020
  • Nieuwe Langendijk 3, 2611 VG  Delft, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 575,00
  • 31619999547
  • uithandengmail.com
  • Massage, Alt. geneeswijzen, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Uit Handen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Uit Handen
Praktijk Uit Handen

Over Praktijk Uit Handen

Praktijk Uit Handen in Den Haag is gespecialiseerd in de behandeling van stress gerelateerde klachten (zoals rug, nek en schouderklachten, onrust, hoofdpijn, RSI,disbalans etc), mensen met angstklachten en een laag zelfbeeld. Ik geloof dat ieder mens zich energieker, tevredener, gezonder en meer in balans kan voelen als hij meer in verbinding met zijn lichaam is. De massages,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kennismakingsworkshop Zijnsgeorienteerde Meditatie
31 oktober 2020
Cursus Gezonde Zelfliefde
1 november 2020
Massage cursus beginners
Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag
7 november 2020
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
13 november 2020
Tantrische koppel massage
13 november 2020
light body www.sirion.nu
online introductie Opleiding tot Lichtwerker
14 november 2020