Hooggevoelig zijn blijkt steeds vaker. Indiv.


Bij steeds meer mensen gaat blijken dat ze hooggevoelig zijn. Dan wordt duidelijk waarom je jezelf zo 'anders' hebt gevoeld vergeleken met veel andere kinderen (vroeger) / mensen (nu).
Weet je nog niet goed hoe ermee om te gaan? Dan bespreken we dat gedurende 2 dagen individuele begeleiding/coaching.

Bij de meeste gevoelige mensen is het leven als volgt verlopen:
je kon moeilijker aansluiting vinden bij andere kinderen omdat je 'anders' was. Ook je eigen familieleden en ouders begrepen jou niet echt. Je hebt je daarom eenzaam gevoeld.
Je hebt jezelf niet echt ontdekt omdat je bent gaan twijfelen door reacties van de buitenwereld.
Ben je gepest?
Vind je aansluiting nog steeds moeilijk omdat je verleden nog in de weg zit in je tegenwoordige leven?
Je hebt waarschijnlijk geen gemakkelijk leven (gehad).

Weet je op dit moment wel wie je bent? Weet je wat je wilt? Hoe je wilt zijn?
Als je leeft, werkt, handelt vanuit je eigen kracht moet je wel eerst weten wie je bent en moet je weer kunnen VOELEN wie je bent.

Dat leer ik je tijdens mijn cursus. Je leert jezelf ontdekken en weerbaar worden en dan ga je vanuit POSITIVITEIT in je kracht staan. Ik leer je weer te stralen en daarmee je omgeving positief te beïnvloeden.
Ik leer je een fijner leven te krijgen door gebruikmaking van de Wet van aantrekking.

Je leert een andere leefwijze .. een bewust leven met de Wet van Aantrekking. Bewust leven in het NU.
De eerste dag gaan we nog terugkijken naar het verleden en haal jij, als je wilt, nog allerlei items van vroeger naar boven. Ik maak je bewust van alle momenten dat je leven anders zou zijn geweest als je toen al de Wet van aantrekking had toegepast. We praten ook over het leven dat je wilt en we praten erover of jij kunt leven vanuit je echte, ware zelf die jij van binnen bent.
De tweede dag starten we jouw andere leven.

Je zult na deze dagen merken dat allerlei positieve gebeurtenissen, mensen, omstandigheden in je leven verschijnen ... je leven wordt fijner.

De basis van deze cursus is bewust voelen.
Veel dingen lopen niet zoals je zou willen omdat je veel onbewuste gedachten hebt en dus eigenlijk de verkeerde dingen denkt/voelt .. en de Wet van Aantrekking brengt je dan nog meer van die 'verkeerde' dingen.
Tijdens de cursus praten we veel maar alles wordt steeds teruggebracht naar het voelen. Het voelen is namelijk je graadmeter hoe gelukkig je bent en wat je aantrekt in je leven.


Deze cursus heeft fantastische resultaten. Dit is vooral ook te danken aan het feit dat je de enige cursist bent. Je krijgt gedurende 2 dagen individuele begeleiding! Dit komt zelden voor maar de resultaten zijn er ook naar en dat maakt het voor mij weer leuk om op deze manier door te gaan.


Hieronder de ervaring van een oud-cursiste:
Lieve Trudy
Wat een dagen bij jou en je dieren!
Ik kwam bij je omdat ik niet gelukkig was. Niet in mijn relatie, niet met mijn kinderen, niet in mijn werk. Wat heb je mij geconfrontreerd met mijn negatieve kijk op de dingen. Wat confrontrerend om te merken dat ik de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf moest houden en niet bij mijn partner mocht neerleggen of bij andere mensen. Wat vond ik het erg om te ontdekken dat ik niet kan stralen. Wat was ik boos op jou omdat je mij dat liet inzien!! Maar je liet je niet afschrikken door mijn opmerkingen. Wat dapper dat je bleef volhouden terwijl ik het allemaal afkeurde en ontkende. Als ik er nu aan terugdenk schaam ik me bijna zoals ik me opstelde tegenover jou. Maar ook dat was oke bij jou. Wat ben je een bijzonder mens!
Bijna was ik de 2de dag niet teruggekomen maar wat ben ik BLIJ dat ik dat wel heb gedaan!! Ook de 2de dag was niet gemakkelijk en je hebt veel moeite moeten doen om een glimlach op mijn gezicht te krijgen maar het is je gelukt .. ik voelde mij stralen en dat 'smaakte naar meer'. Eigenlijk ging het die 2de dag steeds gemakkelijker om te voelen en mijzelf open op te stellen.
Lieve Trudy wat ben ik je dankbaar! Door jouw cursus heb ik nu een beter contact met man, kinderen en zelfs met mijn honden. Mijn relatie met mijn man heeft weer toekomst. We praten weer met elkaar en nu op een goede manier !
Ik houd je op de hoogte!
lieve groeten
S


TIJDEN EN KOSTEN VAN 2-DAAGSE (INDIVIDUELE) CURSUS/THERAPIE
Kosten voor 2 aaneengesloten dagen = 290,- euro
Je bent de enige cursist(e) dus krijgt continu individuele begeleiding.
12.00 uur - 20.00 uur inclusief lunch en vegetar. avondmaaltijd.

Wil je niet mee naar de dieren dan zijn de tijden:
13.00 uur - 20.00 uur

Mijn soort dieren (runderen) zijn volgens een grootschalig onderzoek van dr. psych. Hawkins, dieren met een uitzonderlijk hoog bewustzijnsniveau (op een schaal van 0-1000 zitten deze dieren op 700-800 tegenover de mens op 200, katten en honden op 300, paarden op 400). Deze dieren veranderen je trillingsfrequentie zodat je leven verandert.
Voorafgaand aan de cursus stuur ik je 8 korte powerpointpresentaties van de dieren.

WAAR:
Veghel Noord-Brabant
Er zijn meerdere mogelijkheden om te overnachten in een Bed&Breakfast.

Als je meer info wilt mail dan naar trudy.de.ruijter@hetnet.nl
(ik reageer altijd binnen 2 dagen. Mijn e-mails komen soms bij anderen in de Spam terecht, dus houd dat ook even in de gaten)
Bij afmelding binnen 5 dagen voorafgaand aan de cursusdag, wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

Ik ben Trudy de Ruijter; therapeut voor mens en dier.
Ik heb ca. 16 jaar samengewerkt met een psycholoog. Heb 25 jaar een eigen praktijk.
Ik ben helderziend, -horend, -voelend, -wetend.

 

  • Mens-diertherapie
  • 25 mei 2018 t/m 26 mei 2018
  • Kievietdonk 67, 5467AS  Veghel, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 14,00
  • 06 23174454
  • trudy.de.ruijterhetnet.nl
  • Alt. geneeswijzen, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mens-diertherapie (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mens-diertherapie
Mens-diertherapie

Over Mens-Diertherapie

Trudy de Ruijter. Therapeut voor mens en dier. Dierentolk. Cursus: in contact met dieren je blokkades doorbreken. Therapie voor mens en dier bij psychische, fysieke, emotionele problemen. Workshops 'dierknuffelen' (met ossen).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Handreikingen voor een fijner leven. Indiv.
25 mei 2018
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Je toekomst bepaal je zelf! Indiv. begeleiding
1 juni 2018