UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-05-2019

Intensive voor professionals Frankrijk


In mei 2019 staat weer onze unieke intensive in de planning Het programma, waarin een eigen vraag of dilemma centraal staat, gaat om het doorbreken van patronen! 2 trainers. Voor High potentials! We hebben plek voor 6 deelnemers. Een intensief en persoonlijk programma afgestemd op jouw situatie en vragen, intensive begeleiding, individueel programma, 2 coaches en een prachtig (afgelegen) locatie.
Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen waar je weer ’s opnieuw naar zou willen kijken. Patronen hebben een functie, ontstaan niet voor niets, komen voort uit goede intenties Bij het HINK-STAP-SPRONG programma neem je de tijd om je patronen te onderzoeken middel o.a. paardencoaching, systemisch werken en op jou afgestemde oefeningen. In een kleine groep krijgt iedereen een persoonlijke routeplanner: een combinatie van individuele en enkele gezamenlijke activiteiten. Uitgebreide intake vooraf en coachingsgesprek achteraf.

Cursuslocatie: Frankrijk, Huy Preau, Frankrijk
Maximaal 6 deelnemers. data:dinsdagavond t/m vrijdagavond: € 1150,00 .


Zie voor het programma: dcpaardencoaching.nl/portfolio/een-intensive-voor-professionals-in-de-morvan/

Het is de 5e keer dat we deze intensive verzorgen: reactie van deelnemers:

Ik vond het een zeer goed uitgebalanceerde intensive. De verhouding intensiviteit (opstellingen en uitwerkingen) en verwerkingstijd (vrije tijd en rust) waren intens, maar voor mij precies goed. Ook de balans tussen Annemiek en Gerda heb ik als prettig ervaren. Samen wisten ze de juiste toon neer te zetten.

Ik heb veel van jullie geleerd en het heeft mij zoveel gebracht! Het allerbelangrijkste is denk ik het inzicht dat jullie mij hebben gegeven. Ik merk dat ik daarmee mezelf weer heb teruggevonden. Dat geeft rust en tegelijkertijd enorm veel energie.

 

  • dcpaardencoaching
  • 28 mei 2019 t/m 31 mei 2019
  • 'huy Préau 58120 Chatin France,   'huy Préau 58120 Chatin France, FRANKRIJK
  • € 1150,00
  • 024 3510520
  • infodekkerconsult.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur dcpaardencoaching (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van dcpaardencoaching
dcpaardencoaching

Over Dcpaardencoaching

Sinds 2004 organiseren we workshops,voor groep en individueel, opleiding en teambuilding met paarden. Paarden helpen jezelf beter te begrijpen. Ze brengen je weer in contact met wie je wezenlijk bent en ze zijn geweldige coaches in het ervaren,oefenen en trainen van body language, communicatie, natuurlijk leiderschap en samenwerking. Paardencoaching is bijzonder krachtig, paarden geven...