Magische reis in Zuidwest Ierland


Magische reis in Zuidwest Ierland

Cultusplaatsen, mysteriescholen en sprookjesachtige natuur

Zuidwest-Ierland is een hoogtepunt van moeder aarde voor liefhebbers van ongerepte natuur, menhirs en steencirkels, rotskusten en panoramische vergezichten. De mystiek is voelbaar, de natuur is adembenemend. De rust, de schoonheid en puurheid zijn ontroerend. De verscheidenheid van tinten in het landschap zijn een lust voor het oog. De lieflijke kleurrijke dorpjes met traditionele muziek, waar de tijd stil lijkt te staan.

Tijdens deze reis bezoeken we cultusplaatsen en mysteriescholen waar heilige kennis werd doorgegeven aan ingewijden. Kennis over de kosmos, de aarde, de cycli van het menselijk bestaan. De Ierse mysticus: P. I. Pielou heeft verklaard dat ongeveer een miljoen jaar geleden, toen het vasteland van Atlantis nog jong was, Ierland en gedeelten van Schotland (de Highlands) deel uitmaakten van Atlantis. Ierland en dit deel van Schotland zijn dus heel oud, en de invloeden der Deva’s en elementalen die ermee verbonden zijn, heel sterk. Dit verklaart ook het grote aantal cultusplaatsen in deze streek. Tijdens deze reis vertellen wij je meer over de verbinding tussen de cultusplaatsen die we bezoeken en Atlantis. De trilling van deze mystieke plaatsen kan iets in je raken en/of ontwaken. In deze tijd van transformatie is het enorm helend en inspirerend om krachtplaatsen "tot je te laten spreken"!

Dolfijnen en walvissen
Het is volgens mij ook geen toeval dat er zoveel dolfijnen en walvissen vertoeven rond dit deel van Ierland. Ook zij hebben hun verhaal. De kans is groot dat wij ze tijdens onze reis zullen ontmoeten, tijdens onze boottocht naar Skellig bijvoorbeeld. Tijdens de voorbereiding van de reis werden we bijna de hele overvaart geëscorteerd door een groep dolfijnen. En in de verte zagen we walvissen.....een magisch moment!

Mysteriescholen
Atlantis was een beschaving met een hoge graad van spirituele ontwikkeling. Bijna was deze kennis verloren gegaan met de ondergang van het continent. Maar ingewijden hebben Atlantis voortijdig verlaten om de kennis veilig te stellen. Tijdens deze reis bezoeken wij plaatsen waar heilige kennis werd overgedragen in welke vorm dan ook. De energie, de trilling leende zich bij uitstek voor onderricht en voorbereiding op de inwijding. Door de tijd heen werd deze energie gevoeld en telkens opnieuw gebruikt voor het ontsluieren van de mysteriën.

Onze reis begint met het Schiereiland Beara
Dit ligt aan de Atlantische oceaan en is ruig en ongerept. We vinden er kleine wandelpaden langs menhirs en steencirkels. Door de warme golfstroom is het klimaat het hele jaar aangenaam waardoor er een unieke en kleurrijke flora en fauna is ontstaan. Daarna trekken we door naar het Schiereiland van Kerry. En van daaruit reizen we naar het schitterende nationale park van Killarney.

 

  • Magical Tours
  • 16 juni 2019 t/m 23 juni 2019
  •   Kenmare, IRELAND
  • € 1295,00
  • 074 376 7405
  • secretariaatmagicaltours-vakantie.nl
  • Reizen en vakanties, Meditatie, Mythen en legenden

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Magical Tours (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Magical Tours
Magical Tours

Over Magical Tours

Ruim 18 jaar organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters! Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Je bent van harte welkom! Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Laat je raken!...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Zomerweek in de Ardennen
13 juli 2019
Terschelling
Midzomer Midweek
24 juni 2019
wadlopen voor singles
Wadlopen naar Ameland
27 september 2019
Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019
massage Vogezen
Massage-wandelvakantie in de Hoge Vogezen
6 juli 2019
Massage-wandelvakantie in Sauerland
18 augustus 2019