• nieuw   speciale aanbieding!

Yogacruise


Speciale aanbieding

Vermeld op het boekingsformulier of mail dat je lid bent van Netsamen en je ontvang 50,- euro korting op de reissom*. * Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

 

Meevaren en genieten van een yogacruise met the flower of life

Geniet een week lang yogalessen aan boord en aan land van 18 - 25 mei 2019!

Welkom aan boord van de Captain Jack! Laat de hectiek van alledag thuis en geniet met volle teugen van de Griekse en Turkse kust met prachtige baaitjes, overweldigende natuur en havenplaatsjes. Neem een duik in het azuurblauwe zeewater, geniet van de rijke cultuur en overheerlijke keuken. Vergeet de tijd terwijl de gastvrije crew ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Tijdens deze week geef je extra aandacht aan lichaam en geest waardoor je volledig fit en met nieuwe inzichten weer van boord stapt. Dit bereik je door ontspannen yoga.

Leontine, yogadocente van the flower of life verzorgt de yogalessen tijdens deze yogareis. Met deze yogalessen werken we aan de energiebanen en de meridianen die hierbij horen. De yoga lessen geven je meer ruimte, helpen je om meer los te laten en te ontspannen.
De yogasessies vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat je nog dichter bij jezelf kan komen en je nog meer kan verdiepen en loslaten.

Wil je graag even een dagje niets dan kan dat ook! Op de boot kun je genieten van een boek, een massage of gewoon helemaal niets.

Heb je geen ervaring met yoga? Geen probleem, deze prachtige reis voor jezelf leert je hoe te starten met yoga. Niet direct in allerlei moeilijke poses te komen maar te luisteren naar je lichaam. Te voelen en te ervaren, langzaam ruimte te maken en na een week zeker verschil te voelen.

De yogalessen worden soms aan boord gegeven, maar ook op bijzondere plekjes aan wal: aan het water op een houten steiger, op een binnenplaatsje of bijvoorbeeld in de mooie natuur.
De lessen zijn zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderde yogabeoefenaars. Iedereen kan dus meedoen! Is yoga niet echt aan jou besteed, maar wil je wel heel graag genieten van de meditaties, rust, zon, prachtige baaitjes, heerlijk eten en neem je graag een duik in azuurblauw zeewater? Dat kan uiteraard ook!

Er is plaats voor 10 tot 12 personen.

 

  • the flower of life
  • 18 mei 2019 t/m 25 mei 2019
  •   Selimiye, TURKEY
  • € 850,00
  • 0614360480
  • infothe-flower-of-life.nl
  • Reizen en vakanties, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur the flower of life (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van the flower of life
the flower of life

Over The Flower Of Life

the flower of life verzorgt yogalessen in Amsterdam en omgeving en organiseert yogareizen naar Turkije. Wekelijks geef ik yin yoga, hatha yoga, aerial restorative en yin yang yoga. Naast de reguliere lessen geef ik ook regelmatig kinderyoga, restorative yoga en organiseer ik workshops aromayoga en restorative yoga. De lessen zijn voor elk niveau en kunnen dan ook door iedereen gevolgd...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spirituele reis Engeland
Magische reis in Engeland
11 mei 2019
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
14 mei 2019
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
23 mei 2019
Intensive Mallorca
Intensive voor professionals Frankrijk
28 mei 2019
Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019
Samen eten
Biodanza vakantie Frankrijk, helemaal jezelf zijn
7 juni 2019