Lunch in the dark


Lichten uit en zintuigen aan! Geniet van lekker eten, drinken en een hele leuke en rustige speeddate middag!

Automatisch gaan je andere zintuigen goed aan het werk als je in het donker gaat eten. De vijf-gangen lunch bestaand uit (h)eerlijke gerechten met prachtige streekproducten wordt namelijk opgediend in een volstrekt donkere ruimte.

Het is een grote verrassing wat we gaan eten! De smaakpapillen zullen goed op de proef worden gesteld tijdens elke gang. Boerderijcafé Mausel maakt alles zelf en werkt zoveel mogelijk met verse, streek- en biologische producten. Daarnaast halen ze ook diverse gewassen en kruiden uit eigen moestuin. Vegetariër of een allergie? Geen probleem en geef maar aan na de aanmelding.

Je hebt gegarandeerd gespreksstof over het eten en de zintuiglijke waarnemingen. Bovendien is het ook een beetje spannend; je weet niet wat er komen gaat en het kan tot hilarische momenten en gesprekken leiden. Laat je verrassen!

Je gaat je zeker niet vervelen deze middag, want twee keer wordt van plaats gewisseld waardoor je weer met iemand anders aan tafel komt te zitten.

Tussen 12.00 en 12.15 uur word je ontvangen met koffie/thee en daarna word je begeleid naar de donkere eetzaal waar je een sprankelend aperitiefje krijgt aangeboden. Pas na de lunch gaat het licht aan en zie je wat je gegeten hebt en met wie!

De prijs voor een onvergetelijke middag is natuurlijk onbetaalbaar, maar leden betalen slechts €35,- en niet-leden € 42, inclusief (onbeperkt) fris/bier/wijn,een sprankelend aperitiefje en na afloop koffie of thee.

Meer informatie en aanmelden tot uiterlijk 20 november: individuo.go-out.nl/activiteit/16159/lunch

 

  • Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
  • 24 februari 2019
  • Noorderstraat 21, 9635 TE  Noordbroek, Groningen, NEDERLAND
  • € 42,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Singles, Activiteiten, Eten en drinken

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo

Over Relatiebemiddelingsbureau Individuo

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik activiteiten, workshops en vakanties voor singles. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke activiteiten nu worden aangeboden.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Gea Schonewille
Waar wil je heen?
10 maart 2019
nula
Leer je website zelf te maken
30 januari 2019
Creëer een volwassen relatie ( 5 avonden)
6 mei 2019
nula
Leer je website zelf te maken
23 januari 2019
clllogo
Meester van de Cirkel van Licht en Liefde
2 februari 2019
Gea Schonewille
Jezelf op de kaart zetten
27 januari 2019