UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 25-08-2019

Rituele en creatieve workshop: Oceandrum maken


Maak tijdens deze rituele en creatieve workshop jouw persoonlijke, bezielde oceandrum: een prachtig muziekinstrument met het geluid van de ruisende golven, ideaal voor meditatie en relaxatie.

***
In deze workshop maak je stap voor stap je eigen, unieke oceandrum. De oceandrum bestaat uit een basis (stevige handgevlochten mand met een diameter van ca. 50cm), gevuld met zaden. Daarover wordt een doek gespannen dat naar eigen gevoel wordt beschilderd en ingekleurd.

Wanneer je de oceandrum zachtjes heen en weer beweegt, hoor je de ruisende golven in de branding of een kabbelend bergriviertje.
Hoe heftiger je beweegt, hoe woeliger de zee!

Maar dat is niet alles.
Een oceandrum maken is niet alleen een kwestie van creatief met je handen bezig zijn, het is ook een intens innerlijk proces, dat je in deze workshop bewust kan beleven. Bij elke stap van het fysieke proces word je uitgenodigd om verbinding te maken met de diepere laag in jezelf van waaruit je creatie ontstaat. Eenvoudige rituelen, meditaties, klank en zang leiden je naar de ziel die je in dit instrument wil verankeren. In een visualisatie ontvouwt zich misschien een ontwerp van wat je op de oceandrum wil schilderen, helemaal vanuit je diepste onderbewuste. Of een krachtlied laat je voelen waarom deze oceandrum zo belangrijk voor je is.
Kortom, je maakt niet zomaar een muziekinstrument, maar een bezield instrument, helemaal door en voor jou gemaakt, dat je kan gebruiken voor relaxatie, meditatie, klanktherapie of ritueel. Om de kinderen of iemand anders in slaap te wiegen. Om je kwetterende geest een moment vakantie te gunnen. Of gewoon omdat je het leuk vindt. Je oceandrum wordt als het ware je maatje, een uniek klankbord dat met je meereist op je weg.

Nog even dit: in deze workshop gebruiken we enkel uiterst kwaliteitsvolle materialen (o.a. fairtrade manden uit Nepal). Je gaat met een uniek en volwaardig muziekinstrument naar huis. De winkelwaarde van een handbeschilderde oceandrum van deze kwaliteit ligt rond de 175 euro.

***
Praktisch

Datum: zondag 25 augustus 2019 van 10.00u tot 19.00u (aankomst om 09.45u)
Locatie: Het Vliegend Konijn - Gwendolyn Marain - Lispersteenweg 14 - 2500 Lier (nabij Antwerpen, België)
Voor wie: voor iedereen, jong en oud, man of vrouw. Er is plaats voor maximum 9 deelnemers dus snel zijn is de boodschap!
Bijdrage: €175 per deelnemer, inclusief alle materialen en begeleiding
Inschrijven: per email naar info@hetvliegendkonijn.be, met vermelding van aantal deelnemers & telefoonnummer. Je inschrijving is pas definitief na betaling van de bijdrage!
Betalen: per overschrijving op rekeningnummer IBAN BE54 973 1034 37497 van Het Vliegend Konijn, met vermelding Oceandrum 2019 + naam deelnemer(s)
Meebrengen: werkschort die vuil mag worden, haardroger, eventueel een ontwerpje van wat je op je oceandrum wil schilderen, lunchpakket (wij zorgen voor water, koffie en thee). Draag makkelijke kledij!

Welkom!

 

  • Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
  • 25 augustus 2019
  • Het Vliegend Konijn - Lispersteenweg 14, 2500  Lier, Antwerpen, BELGIË
  • € 175,00
  • +323664616
  • infothuisinjezelf.be
  • Activiteiten, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422 (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422
Thuis in Jezelf - BTW BE810.995.422

Over Thuis In Jezelf - Btw Be810.995.422

Thuis in Jezelf Praktijk voor Persoonlijke Groei Klankwerk - Vieringen en Rituelen - Consulten - Thema- en vakantieweken Nijlen, België (nabij Lier en Antwerpen) Al onze activiteiten nodigen je uit om in een veilige omgeving en onder aandachtsvolle begeleiding volledig thuis te komen in jezelf. Daartoe hebben we een professioneel en kwaliteitsvol aanbod ontwikkeld, dat steunt op 4...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Workshop Yoga en Helende Klank
8 februari 2020
Weekendworkshop Stembevrijding
21 maart 2020
Beleefreis 'Connect in Peru'
26 augustus 2020
Sound Healer Opleiding / Sound Healer Course
25 september 2020