• nieuw 

Thuis Film Avondje - Bashar - Channeling ET


Filmavondje bij Healing Centre Beyond Medicine in Wolfheze
Entree op donatie basis, maximaal 10 personen

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar, zetten de film op verzoek even stop voor nadere toelichting en babbelen we nog even gezellig na in de pauze of na afloop.

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani. Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.

We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 6e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.
Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt. Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!

Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.
Hieronder een link naar een interview met Darryl Anka met korte stukjes van Bashar ...
https://www.youtube.com/watch?v=DyNwxRMgJbY

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

PS.
Ondanks dat we maandelijks twee filmavonden organiseren zijn de avonden heel snel volgeboekt ... wees er dus snel bij !

 

  • Healing Centre Beyond Medicine
  • 15 mei 2018
  • Wolfhezerweg 31, 6874 AA  Wolfheze, Gelderland, NEDERLAND
  • € 7,00
  • +31267852448
  • infoEThealing.nl
  • Buitenaards, Bashar, Et-healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Centre Beyond Medicine (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

 
Logo van Healing Centre Beyond Medicine
Healing Centre Beyond Medicine

Over Healing Centre Beyond Medicine

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die werken met een Buitenaards Medisch Team. We hebben onze krachten als ET-Healers gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden doen. Tevens brengt iedere ET-Healer zijn specifieke ervaring, kennis en talenten mee...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Authentic Play - Speel jezelf Vrij - workshop
21 april 2018
<geen>
Conflict en besluitvorming met draagvlak
7 juni 2018
Yoga weekend 'Yoga Relax'
25 mei 2018