UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-03-2019
  •  speciale aanbieding!

Massage Meets Movement voorjaarsretraite Sauerland


Speciale aanbieding

€375 in plaats van €395 voor lezers van deze agenda

 

Uit je hoofd, in je lichaam

Op centrum Savita in Sauerland:

Hier kun je op een speelse, verrassende manier jezelf en de ander ontmoeten; ontspannen van 'fysieke', stress-gerelateerde klachten, bijvoorbeeld aan nek, schouders of rug

De retraite wordt gegeven door Marianne Bakker, Dru yoga en meditatie docent uit Zwolle en Ed Bodewes, therapeut en docent Rebalancing® en Trager® Approach lichaamswerk, ontspanningsmassage en Focussen uit Groningen.
Zij geven deze retraite voor de 5e keer op Savita.

Voel de groeikracht van de lente in je eigen lichaam.
Vindt rust en stilte in jezelf en doorbreek oude patronen.

In het programma staan ontspanning van lichaam en geest centraal. Op lichte wijze wordt aandacht besteed aan het voorkomen en verminderen van fysieke, vaak stress-gerelateerde klachten.

Het programma bestaat onder meer uit oefeningen om te aarden, yoga en meditatie, natuurlijk bewegen en massage geven en ontvangen.
’s Middags is er tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld wandelen in de prachtige natuur rond Savita.

Door stress en veel zitten in een onnatuurlijke houding (bijvoorbeeld je hoofd voorover buigen bij laptop of mobiel gebruik) raken de diepe (psoas)spieren in ons lichaam uitgeput. Dit brengt spanning mee in onder meer (onder)rug, nek en schouders. We besteden ruim aandacht aan het ontspannen van deze gebieden.

Praktische informatie

Centrum Savita is gelegen in een prachtig natuurgebied met rust en schone lucht, op zo'n 9 km ten noorden van Winterberg.
Programma van donderdag 18:00 uur (diner) tot maandag 10:00 uur (na het ontbijt).
We werken onder meer op matjes en massagetafels, binnen en buiten.
Bijdrage €395 incl. verblijf op een eigen kamer op het zuiden met douche en toilet, alle maaltijden, koffie en thee. Je kunt samen komen met iemand anders, ook als die niet deelneemt aan het programma.

Meer informatie:
Marianne Bakker: namastedruyoga@gmail.com +31644161797
Ed Bodewes: info@rebalancing-lichaamswerk.nl +31618347644
Savita: savita.nl
INSCHRIJVING via www.123contactform.com/form-1554990/Aanmelding-Workshops.
Bijdrage: €395; inclusief het retraite-programma, alle maaltijden, koffie en thee, verblijf op 1- (of 2-) persoons kamers met eigen toilet, douche en balkon of terras met prachtig uitzicht en gratis reizen met de bus in de omgeving van Winterberg.
Samen komen met iemand anders, ook als die niet deelneemt aan de retraite is mogelijk (een niet-deelnemer betaalt €42 per nacht all in).
Zo mogelijk kun je meerijden met andere deelnemers. (neem contact met ons op of zie www.savita.nl/contact)
Er rijdt dagelijks een  bus vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar Winterberg vv (zie ook www.flixbus.nl/), Je kunt worden opgehaald in Winterberg.


Wat reacties deelnemers aan de MMM retraite edities in Winterberg vanaf april. 2016.

- 'Een prima combi: Dru – Yoga van Marianne en Ontspanningsmassage en Rebalancing van Ed; op een geweldige plek in Winterberg! Ook een fijne persoonlijke combi: beide zeer deskundig, gedreven, enthousiast en met warme betrokkenheid bij een ieder. De verschillende onderdelen vloeiden naadloos en op een natuurlijke manier in elkaar over; versterkten elkaar. In deze dagen heb ik me mentaal en emotioneel kunnen opladen. De oefeningen, tips en adviezen zijn zeer bruikbaar in de dagelijkse praktijk. Ook als je geen lichamelijke problemen hebt een weldaad voor je lijf.'
- 'Een open, vrolijke houding van beiden maakte deze vierdaagse tot een warm bad waar ieder zich thuis voelde. Met veel plezier kijk ik terug op jullie samenwerking die yoga, meditatie, Rebalancing en Trager aaneen smeedden tot een geheel.'
- 'Ik bewaar er mooie herinneringen aan en probeer werkelijk bewuster te zitten, staan en bewegen.'
- ‘Verdieping meegekregen; Dru yoga, Trager en Rebalancing complementair; jullie reikten aan en 'verkochten' niet; helder en zuiver; genoeg ruimte voor reflectie.’
– ‘Losser in mijn hoofd.’
– ‘Fijn dat jullie naar de groep keken wat er nodig was’.

 

  • Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
  • 28 maart 2019 t/m 1 april 2019
  • In Der Burbecke 15, 59955  Winterberg-Niedersfeld, DUITSLAND
  • € 395,00
  • +31618347644
  • inforebalancing-lichaamswerk.nl
  • Week retraites, Pers. ontwikkeling, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen

Over Praktijk Rebalancing® En Trager® Ed Bodewes Groningen

Lichaamswerk, massage, beweging, bewustwording. Aangesloten bij het Platform Rebalancing® Nederland en de Vereniging Trager® Approach Nederland / Trager® International. * individuele sessies lichaamswerk, massage en focussen * massagecursussen; workshops massage, Rebalancing (mindfulness in lichaamswerk), oorspronkelijk bewegen (Trager Approach en Mentastics lessen) * op avonden door...