Kloosterweekend luisteren naar je ziel en je hart


Kloosterweekend, luisteren naar je ziel en je hart
In dit weekend wordt de uiterlijke reis 'omgedraaid' en verken je jouw binnenwereld. Je gaat op reis naar jouw 'zielsverlangen'. Het programma is deels binnen en - als het weer het toestaat - gaan we naar buiten.

Het weekend staat in het teken van aandacht. Aandachtig leren luisteren naar elkaar, naar jezelf en gehoor geven aan wat er nu wil gebeuren. Deze vragen helpen je helder te krijgen wat je wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen. Je krijgt oefeningen die je helpen hier en nu contact te maken met jouw eigen wijsheid. En om hoofd, hart en buik op één lijn te krijgen. We wisselen wandelen, energetische oefeningen, geleide meditaties af. Je hoeft voor dit weekend geen geoefende wandelaar te zijn.

Voor wie?
Dit weekend is voor jou als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Hou je van de rust en orde van kloostergemeenschappen? Ben je benieuwd naar wat er nog meer tussen hemel en aarde en verleden en toekomst is? Ben je benieuwd naar jouw eigen zieleroerselen? Wil je jouw hartsverlangen verder verkennen? En hou je van wandelen/buiten zijn? Dan ben je van harte welkom.

Waar en wanneer?
De broeders van Huijbergen zijn een broederschap die dagelijks een lauden en een vesper in de kapel verzorgen. Ze willen bijdragen aan zingeving en stellen hun gastenkamers beschikbaar voor dit weekend. We beginnen vrijdagmiddag om 14:00 uur en eindigen zondagmiddag om ca 16:00 uur.

Hoeveel?
Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen mits minimaal 6 een kamer delen. De kosten voor het programma en verblijf bedragen € 250. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Ben je BTW-plichtig dan komt hier de BTW nog bij. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Voor de deelnemers zijn er 3 kamers voor 2 personen en 6 één persoonskamers.

Wie begeleiden dit weekend?
Het programma van dit weekend wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert en Broeder Bram. Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Zij heeft diverse pelgrimstochten gemaakt en houdt lezingen over de effecten van pelgrimstochten. Broeder Bram was tot vorig jaar Broeder Overste en leeft en werkt vanuit de Franciscaanse spiritualiteit.

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar anne-marie@ikfloreer.nu

 

  • Ikfloreer.nu
  • 23 november 2018 t/m 25 november 2018
  • Boomstraat 7,   Huijbergen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 250,00
  • 06-30893880
  • anne-marieikfloreer.nu
  • Workshop of cursus, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ikfloreer.nu (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ikfloreer.nu
Ikfloreer.nu

Over Ikfloreer.nu

In 2006 heb ik kennisgemaakt met pelgrimeren. Deze eeuwenoude vorm van 'herbronnen' heeft me gegrepen. In 2008 heb ik voor het eerst alleen en meer dan 4 weken gewandeld. Bij thuiskomst realiseerde ik me dat ik 'slaaf van mijn bezit was'. Dat was het begin van een transitie naar minder bezit en lichter leven. Nu heb ik een kleiner huis, een grote hond en onderneem ik regelmatig pelgrimages. In...

IS DIT IETS VOOR JOU?

DansJeVrij iedere 3e zat
DansJeVrij! Naarden
17 november 2018
Voice Dialogue 2- daagse
17 november 2018
Nei praktijk Tilburg
Workshop intuitief schilderen
18 november 2018
Cursus Gezonde Zelfliefde
18 november 2018