UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-01-2019

Spirituele Healing Methode


Mark Falconer Atlee heeft een bezielde, spirituele Healing methode ontwikkeld om je helende capaciteiten te activeren. Het resultaat is dat je jezelf en anderen kunt helen om geluk, succes, overvloed en een lang, gezond leven te creëren.

De Nimis Spiritual Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens en ziel. De essentie van de NSHM is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelf-helende kracht, zelf-coaching en open houding naar alle positieve veranderingen die mogelijk zijn. NSHM helpt je healings blokkades te doorbreken, laat het je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste mind om zo grootste veranderingen in alle aspecten van je leven te brengen.

Met de Nimis Spiritual Healing Method (NSHM) kun je enorme doorbraken bereiken. Het is een snel werkende methode, volledig afgestemd op de frequenties van het Aquarius tijdperk. Er zijn geen speciale vooropleidingen vereist om deze ongelooflijke krachtige NSHM te leren, ook jij kan deze eenvoudige methode leren en je leven verbeteren.

Tijdens de verschillende levels zul je iedere keer dieper worden afgestemd op een nog verfijnder energie niveau zodat de Aquarius energie volledig, stapsgewijs wordt geïntegreerd in je systeem.
Duur: vrijdag + weekend
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 295,-
Info:035-6420307

 

  • Nimis-centre of light
  • 12 januari 2019 t/m 13 januari 2019
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Alt. geneeswijzen, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Workshop Leven vanuit je Ziel
9 maart 2019
Informatie avond Tweelingzielen traject 2019
29 januari 2019
Workshop Leven vanuit je Ziel
1 maart 2019
Workshop droomduiding (2 ochtenden)
16 februari 2019
Verbinding-praat-groep voor Tweelingzielen
5 februari 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Purmerend 16&17 feb.
16 februari 2019