UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-06-2020

5 daagse Lomi Lomi Massage retreat in Zeeland


Tijd voor focus, verdieping, zelfreflectie en ontspanning tijdens deze 5 daagse Lomi Lomi retreat op een unieke plek in Nederland. Het lesprogramma is vergelijkbaar met de Level 1 Basiscursus, waarbij je een volledige Lomi Lomi Massage leert geven van 75-90 min.

Je verblijft in Retreat en Wellness centrum De Schouw in Zeeland, nabij de zee en het pittoreske stadje Zierikzee. Tijdens deze dagen wordt er
(h)eerlijk vegetarisch gekookt en avonds en tussendoor kun je gebruik maken van de riante tuin, sauna, en het zwembad.
Verder kun je naast de Lomi Lomi lessen in de ochtend af en toe een open les volgen in yoga of meditatie.

Tijdens de retreat leer je vanuit je ervaring begrijpen waar Lomi Lomi over gaat en staat masseren en het stimuleren van de energiestroom in jezelf en in de persoon die je masseert centraal. Elementen die aan bod komen zijn: Flying Dance Meditatie (Ka’aleleau), flow, herstellen van verbinding, integratie van adem en ritme en het belang van gronding. Dit alles gebeurt vanuit een liefdevolle en compassie volle houding (Aloha).

Na de cursus kun je een volledige Lomi Lomi massage van 1,5 uur geven. Ook kun je er voor kiezen om de Lomi Lomi technieken te integreren in de massages die je al geeft. Door te masseren met je onderarmen, kun je nl. je handen en polsen ontzien en je kunt gemakkelijk met je lichaamsgewicht werken waardoor je als masseur je lichaam ontziet. En door te werken met de energiestroom, krijg je er zelfs energie van.

CONCEPT
Deze retreat vindt plaats in kuuroord de Schouw in Zeeland en is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Naast het intensieve lesprogramma waar we met elkaar de diepte in gaan, is er voldoende tijd voor: genieten van de natuur, wandelen, lekker en gezond eten, relaxen, sauna, warm waterbad en ontmoeten. Het is tijd voor jou!

KOSTEN EN DEELNAME

Je kunt al deelnemen vanaf 990 euro all- in
Wil je deelnemen? Vermeld dan ajb mijn naam, Lotte Kaptijn, bij je aanmelding.
De retreat wordt nl. georganiseerd in samenwerking met Fit Body& Mind; en de aanmeldingen lopen via hen.

Kijk voor meer informatie op praktijkuithanden.nl/lomi-lomi-massage-cursus-retreat-zeeland/

 

  • Praktijk Uit Handen
  • 28 juni 2020 t/m 2 juli 2020
  • Donkereweg 1, 4317 AM  Noordgouwe, Zeeland, NEDERLAND
  • € 990,00
  • 31619999547
  • uithandengmail.com
  • Week retraites, Massage, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Uit Handen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Uit Handen
Praktijk Uit Handen

Over Praktijk Uit Handen

Praktijk Uit Handen in Den Haag is gespecialiseerd in de behandeling van stress gerelateerde klachten (zoals rug, nek en schouderklachten, onrust, hoofdpijn, RSI,disbalans etc), mensen met angstklachten en een laag zelfbeeld. Ik geloof dat ieder mens zich energieker, tevredener, gezonder en meer in balans kan voelen als hij meer in verbinding met zijn lichaam is. De massages,...