Sessies of regressies met Elias in Zutphen


Healing van het fysieke lichaam en van de ziel

Sinds enkele jaren ontvang ik van Jezus regelmatig delen van zijn eigen healing methoden die telkens weer een stuk dieper gaan. Ze zijn gebaseerd op het verjongen van de cellen en dus van het lichaam en op het genezen van de ziel door het afwerken van de innerlijke processen. Ook wordt het duidelijk hoe het levensplan voor de huidige incarnatie kan worden gerealiseerd.

De sessie begint met een inleidend gesprek, waarna er tijdens een meditatie de noodzakelijke verbindingen in het energiesysteem worden gelegd. We passen ons steeds aan aan de behoeften van het moment. Dat kan een aura- en chakrareading omvatten. Maar in ieder geval bewustwording van de lopende innerlijke processen en hoe door het toepassen van Jezus' unieke methode deze processen naar een definitieve afsluiting kunnen worden gebracht.

Dan volgt een diepe reiniging van het energiesysteem, mede door aartsengel Zadkiel en de opgestegen meesters Saint Germain, Lady Portia en Lady Amethist.

Er kunnen ook nog enkele andere lichtwezens komen voor specifieke healingtaken. We halen tijdens de sessie ook het duistere uit de cellen en geven de ziel-, hart- en hersencellen zonodig nieuwe energie. Deze methoden van Jezus kunnen ook zelf worden toegepast. Dat is te leren tijdens de seminars die regelmatig in Kinrooi, Belgisch Limburg worden gehouden:

www.elias-medium.info/NL/seminars/50-herfstseminar-celwerk-update

Indien gewenst kan ik afsluitend als medium de Christusvlam doorgeven. Bij het verderwerken met de Christusvlam in het hart wordt het Christuslicht, dat in elke ziel aanwezig is, steeds meer geactiveerd.

INCLUSIEF een CHANNELING na de sessie met feedback van de Geestelijke Wereld over de resultaten van de healing.

Duur: 2 tot maximaal 3 uur, naargelang wat nodig is.

Bijdrage: 175€ (inclusief btw - betalingsregeling mogelijk)

www.elias-medium.info/NL/individuele-sessie/individuele-sessie

 

  • Elias
  • 3 december 2018 t/m 5 december 2018
  •   Zutphen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 175,00
  • 06-48 58 21 68
  • mailelias-medium.info
  • Alt. geneeswijzen, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Elias (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Elias
Elias

Over Elias

ELIAS: Als medium voor Christus Healing- en Transformatielicht bied ik door seminars, workshops en individuele sessies ondersteuning aan bij de processen van mensen die bewust op weg zijn naar het hoger bewustzijn van de 5e dimensie en onderweg niet willen blijven steken. Van Jezus heb ik hiervoor zijn eigen genezingsmethoden doorgekregen, die o.a. werken door de cellen van het fysieke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

christa nagtegaal
Transformatie sessie
17 november 2018
klankconcert
Meditatief klankligconcert
17 november 2018
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Zwolle 17 & 18 nov. 2018
17 november 2018
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
20 november 2018
klankschalen
Workshop Leren mediteren met klankschalen
22 november 2018
<geen>
VVET vbag batc lvng bijscholing: Soul Body Fusion
23 november 2018