• nieuw 

Cursus Voet Massage Middelburg


Tijdens de cursus voet massage leer je circa 30 diverse massage technieken, waarmee jij een rustgevende en fijne voetenmassage kunt geven. Een aantal technieken komen uit de voetreflex-massage, waarover je ook wat theoretische info krijgt.

De voetencursus bestaat uit twee delen: gedurende het eerste deel ligt de ontvanger op een massagetafel op z’n rug ligt en zit de masseur op een stoel. Met deze technieken leer jij een op zichzelf staande massage van de voeten.

In het tweede gedeelte van de massage cursus ligt de klant in buikligging op de behandeltafel en staat de masseur naast de tafel. Hierbij leer je technieken die je kan integreren in een algemene ontspanningsmassage.

Je leert niet alleen technieken, je krijgt ook info over: de anatomie van de voet, contra indicaties, hygiëne en de fysieke werk-houding van de masseur.

Alle massage-technieken worden eerst gedemonstreerd op een assistent(e), zodat je als deelnemer kunt zien hoe ze uitgevoerd moeten worden. Hierna ga je in tweetallen op elkaar oefenen. Hierbij wordt je begeleid met duidelijke instructies.

De voet massage cursus geven we aan groepen van maximaal 12 cursisten en heeft circa zes lesuren. Deze les kan worden gevolgd op één weekenddag of op 2 avonden van 3 uur op een avond doordeweeks.

De prijs van de cursus voetenmassage is 117 euro. Dit is inclusief een volledig uitgeschreven handleiding, een certificaat van deelname en een flesje natuurlijke massageolie.

Op de website vind je de lesdatums van alle cursussen voetmassage die op dit moment ingepland zijn. Aanmelden kan ook via deze website.

 

  • OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
  • 17 maart 2019
  • Verwerijstraat 51A, 4331 TB  Middelburg, Zeeland, NEDERLAND
  • € 117,00
  • 0645444569
  • infoomb-academie.nl
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop
OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop

Over Omb Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop

~ Massage Workshop ~ Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met deze massagevorm, de cursusruimte en de manier van lesgeven, meld je dan aan voor de Massage Start Up!. De prijs is slechts 27 euro en als bijkomend voordeel leer je enkele massagegrepen voor het masseren van de rug, schouders en nek! ~ Massage Cursus ~ Regelmatig wordt er een massagecursus gegeven in een weekend, als...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Mazzaze
Mazzaze massage weekend
10 mei 2019
Massage cursus beginners
Massage Cursus Bergen op Zoom
13 april 2019
Klassieke massage
Cursus Klassieke massage
2 maart 2019
Stoelmassage Cursus Anand
Cursus Stoelmassage
9 maart 2019
Ontspanningsmassage
Cursus Ontspanningsmassage
23 februari 2019
Massage cursus beginners
Massage cursus in Middelburg
16 maart 2019