UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-10-2019

Massage weekend


In de Mazzaze weekenden leer je masseren door te geven èn te ontvangen. Aan het einde van het weekend heb je een goede basis om een goede ontspanningsmassage van een half uur te geven. Je leert verschillende technieken en er is ruim aandacht voor je eigen houding tijdens het geven van een massage. Elk weekend heeft een ander accent en in elk weekend is er een speciale workshop.

En door het hele weekend in een groep met massage liefhebbers te zijn kom je tot rust, je bent even uit het leven van alledag. De weekenden zijn geschikt voor mensen met en zonder ervaring. Voor mensen die eenmalig mee willen doen of meerdere weekenden erbij willen zijn.
Deelname is per weekend mogelijk. Na elk weekend ontvang je een deelcertificaat dat mee telt voor de opleiding.

In de weekenden is er ontspanning, rust en mooie ontmoetingen. Alle ruimte voor de massage flow! je hoeft even niets anders dan dat. Er wordt voor lekkere en gezonde maaltijden gezorgd, er is tijd voor jezelf en je kunt mooie wandelingen in de natuur maken. In deze sfeer kun je optimaal genieten van het hele weekend zonder afleiding van buitenaf.Meer Mazzaze massage weekenden zijn er op
6-8 december 2019

in de zomer zijn er twee massage zomerweken
13-20 juli 2019
10-17 augustus 2019
Deze weken zijn bij VakantieAnders in de Ardennen.

De prijs van dit Mazzaze massage weekend is €335 inclusief alle workshops, maaltijden, overnachtingen en ontmoetingen met andere massage liefhebbers.

 

  • Mazzaze
  • 18 oktober 2019 t/m 20 oktober 2019
  • Meeuwenveenweg 1, 7971 PK  Havelte, Drenthe, NEDERLAND
  • € 335,00
  • 06 45770370
  • infomazzaze.nl
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mazzaze (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mazzaze
Mazzaze

Over Mazzaze

Mazzaze voor ontspanningsmassages, individueel, workshops, weekenden en opleiding! Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf en anderen. Wat zegt jouw lichaam jou en hoe kun je de ontspanning opzoeken? Elk mens heeft behoefte aan aanraking en aandacht. Mazzaze staat voor zacht, zorg en zalig! Massage is het oudste medicijn! Massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij de rivier Fojnica
Transformerende Energie Reis Piramides Bosnië
20 augustus 2020
Transformerende Piramide Energie reis Bosnië
31 augustus 2020