Massage weekend voor vrouwen met seksueel misbruik


Deze massage Ontmoeting is een weekend waarin aanraking als een heling wordt ingezet.
Voor mensen met ervaring met seksueel misbruik is aanraking een lastig item vanwege de nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die bovendien ook troostend en helend kan werken. In deze tweedaagse Ontmoeting gaat het vooral om positieve ervaringen met aanrakingen. Daar doen we gevarieerde oefeningen in.

Mazzaze organiseert deze weekenden is samenwerking met Revief, een organistie die zich inzet voor mensen met seksueel misbruik in hun jeugd.

Eigen regie
Er staan verschillende massages op het programma. Allemaal met uitleg met het accent op het ervaren van aanraken en aan te raken. Elke deelnemer gaat massages geven en ontvangen. Er is een rustige opbouw om te gaan masseren in alle rust en veiligheid met de regie in de hand van de gemasseerde. Om te ervaren dat aanraken ook fijn kan zijn, en om te ervaren dat aanraken troost kan geven. Dit weekend helpt iedere deelnemer in het herstelproces van de negatieve ervaringen van seksueel misbruik.

In veilige omgeving
De meerwaarde van deze aaneengesloten tweedaagse is de rust die je ervaart in een veilige omgeving. Je kunt een flinke stap maken in je eigen ontwikkelingsproces. Twee hele dagen in deze veilige setting met lotgenoten om je heen. Mooie dagen om veel ervaringen te delen, het mag er allemaal zijn.

Er is ruim voldoende begeleiding aanwezig onder leiding van Mazzaze.
Naast het programma van massage en oefeningen zijn er ook gezonde maaltijden en een overnachting op een eigen kamer.

In december 2017 is er het eerste weekend geweest, dat was een doorslaand succes. Onze deelnemers hebben het bijzonder positief beoordeeld met geweldige ervaringen en het cijfer 9! Lees in het blog ‘Massage als heling’ alles over dat weekend van december.

Deelname aan het weekend kost € 260. Dat is inclusief de workshops, de maaltijden en de overnachting op een een persoonsslaapkamer.

 

  • Mazzaze
  • 2 november 2019 t/m 3 november 2019
  • De Horst 1 , 3871 KR  Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, NEDERLAND
  • € 260,00
  • 06 45770370
  • infomazzaze.nl
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mazzaze (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mazzaze
Mazzaze

Over Mazzaze

Mazzaze voor ontspanningsmassages, individueel, workshops, weekenden en opleiding! Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf en anderen. Wat zegt jouw lichaam jou en hoe kun je de ontspanning opzoeken? Elk mens heeft behoefte aan aanraking en aandacht. Mazzaze staat voor zacht, zorg en zalig! Massage is het oudste medicijn! Massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Touch of Source in de Godin! +Rapé ceremonies!
28 augustus 2019
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
28 augustus 2019
Knuffelworkshop voor Mannen
30 augustus 2019
Cursus omgaan met Entiteiten BCT medium ToS
30 augustus 2019
<geen>
Gratis workshop: Clown je vrij
31 augustus 2019
Ontspanningsmassage
Cursus Ontspanningsmassage
31 augustus 2019