Yin Yang Yoga vakantie


Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos
22 t/m 29 juni 2018

Creatieve Vakantie Frankrijk en Yes’ Yoga Sala organiseren samen een Yoga vakantie: Yin Yang Yoga vakantie week.

Van 22 t/m 29 juni 2018 ben je van harte welkom je onder te dompelen in de heerlijke rust en sfeer van Chateau Riaucourt en de prachtige omgeving in de Haute-Marne. Elke ochtend en avond kun je deelnemen aan yogalessen (verzorgd door Jeske) en gedurende de week kun je werken aan je levensketting van edelstenen (begeleid door Caren). Alle activiteiten zijn facultatief. Het is ook mogelijk te kamperen in je eigen tent in de chateau-tuin.

3 keer per dag wordt er een vegetarische maaltijd verzorgd (1 x per week aanvullend vlees en 1x per week aanvullend vis) en er is onbeperkt koffie, thee, water en fruit aanwezig.

Reizen
We beschikken over een carpoolservice zodat je met een andere deelnemer kan meereizen mocht je zelf niet met de auto willen komen. Chateau Riaucourt ligt 560 km. van Utrecht.

Over Jeske
Jeske is geaccrediteerd door de Yoga Alliance (200RYT), Master Trainer aan de AALO Yoga Academie in Poweryoga en Yin Yoga én eigenaar van Yes’ Yoga Sala, een prachtige yogastudio in Culemborg. Zij lééft yoga en het achtvoudig yogapad van Patanjali.

Jeske wil iedereen de voordelen van yoga laten ervaren en haar enthousiasme voor deze oeroude discipline delen, wat betekent dat zowel de gevorderde yogi, als de absolute beginner bij haar terecht kan voor een veilige, maar uitdagende les.

Over Caren
Tijdens de Yin Yang Yoga vakantie week wordt de workshop “Levensketting” van edelstenen verzorgd door Caren Simon.

Een prachtige reis naar een gepassioneerd kloppend meisjes-/jongenshart waarbij alle dromen en wensen weer tot de mogelijkheid behoren en de wonderen de wereld niet uit zijn. Caren begeleidt je op deze reis en in het proces van het maken van je eigen unieke levensketting van de prachtigste edelstenen en materialen als metafoor om te leven vanuit je hart.

Caren is kunstenaar, werkt al jaren met de bijzondere krachten van edelstenen en is organisator van de Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk, Tango vakantie Frankrijk en Yoga / Vrouwenpower week.

Let op!! Er kunnen maximaal 20 mensen mee op deze Yin Yang Yoga vakantie week, dus wees er snel bij!!

 

  • Artfriends / Creative Partner
  • 22 juni 2018 t/m 29 juni 2018
  • 8 Rue De Saint Amand, 52230  Poissons - Frankrijk, Gelderland, FRANKRIJK
  • € 625,00
  • +31651072079
  • infoartfriends.nl
  • Yoga, Mindfulness, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Artfriends / Creative Partner (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Artfriends / Creative Partner
Artfriends / Creative Partner

Over Artfriends / Creative Partner

Artfriends / Creative Partner staat voor * Yoga vakanties + creativiteit * creatieve vakantie Frankrijk * Yoga vrouwenpower week * Tango Vakantie Frankrijk * Be-you-tiful Art & Fashion * Creatieve cursussen, creatieve workshops, creatieve verwen workshops * Retraite programma's * kerst workshops en * team- en friendshipbuilding met een creatieve inslag. De Yoga vakanties en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Authentic Play - Speel jezelf Vrij - workshop
24 juni 2018
<geen>
Wandel en leven vanuit je hart en ziel
1 juni 2018
<geen>
Wandel en leven vanuit hart en ziel
7 december 2018
<geen>
Conflict en besluitvorming met draagvlak
7 juni 2018