UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 07-06-2019
  •  speciale aanbieding!

Biodanza vakantie Frankrijk, helemaal jezelf zijn


Speciale aanbieding

Speciaal voor jou een korting van 50,- en betaal slechts 697 euro voor een heerlijke vakantie met 8 biodanza workshops, 3 creatieve workshops, alle heerlijke biologische maaltijden

 

Kom dansen, een zonnegroet geven, mandala tekenen, heerlijk eten, zwemmen, lekker buiten in de natuur zijn en sterrenkijken met een knapperend kampvuur op de achtergrond. Kortom een week voor jezelf om je weer helemaal op te laden.

Monique en Trees begeleiden deze biodanza en creatieve week die je de gelegenheid geeft op een positieve manier diep naar binnen te kijken en te voelen wie je bent en wat je wilt. Biodanza is een combinatie van muziek, vrij bewegen, contact en ervaren. Het helpt je meer plezier in je leven toe te laten en je te verbinden met natuur en mens. We dansen zo veel mogelijk buiten in de prachtige tuin. 's Middags kun je heerlijk relaxen aan het zwembad, een wandeling maken of tekenen. Ook kun je een rondleiding maken door de prachtige perma cultuur tuin van Sandra en Santi.

Zoveel mogelijk speelt het programma zich buiten af.
Elke ochtend begint met de zonnegroet gevolgd door ontbijt in stilte.
Dagelijks van 10.00 -12.00 biodanza met aansluitend verse thee en een heerlijke lunch.
In de middag kun je heerlijke chillen bij je tent, aan het zwembad of mandalatekenen, wandelen, een rondleiding in de permacultuurtuin of lekker relaxen en tijd voor jezelf. Dagelijks genieten we van een biologisch diner-buffet met groenten uit eigen tuin.
' s avonds dansen we of chillen. We maken nog een uitstapje naar een knus dorpje en ontbijten tussen de fransen.

PRAKTISCHE INFO
Monique Sajet is biodanza docent en reisarchitect en organiseert retraites in binnen-en buitenland op verrassende locaties. Trees van Berckel is bewegingsdocent, enthousiast mandala-tekenares, samen met Monique deelt zij de passies dansen en reizen.Meer info : www.moniquesajet.nl

Accommodatie:
Simply Canvas is prachtigplek met 6 safaritenten, 3 huisjes en zwembad midden in de natuur.De eigenaren Sandra en Santi hebben hier met hart en ziel een plaats gecreëerd waar je echt kunt genieten. Slaap in een safari tent met boxspring bedden, fantastisch uitzicht en eigen badkamer of in een van de comfortabele huizen. Sandra en Santi worden geroemd om hun eten en trakteren je op maaltijden vol groenten en fruit uit eigen met biologische en lokale heerlijkheden (er kan rekening worden gehouden met vegetarische en glutenvrije wensen).

Prijs
€747 in een tweepersoons tent of huis, volpension en alle workshops, dagelijks zonnegroet, dagelijks Biodanza en drie mandala teken-workshops.Je betaalt alleen nog de reiskosten.

Aanvang programma
vrijdag 7 juni vanaf 17.00 uur met aansluitend diner en kennismaking einde programma vrijdag 14 juni

Locatie : Simply Canvas, Sandra en Santi
Bonac 47120, Saint Jean de Duras
Www.simplycanvas.eu
hello@simplycanvas.eu

Organisatie : Biodanza met Monique, APK voor lijf en bedrijf
Monique Sajet 0631908910
www.moniquesajet.nl
welkom@monique.sajet.nl

Je kunt reserveren door een mail te sturen naar welkom@moniquesajet.nl met kopie aan hello@simplycanvas.eu. Na boeking ontvang je een bevestigingsmail met extra info.

 

  • Monique Sajet, apk voor lijf & bedrijf
  • 7 juni 2019 t/m 14 juni 2019
  • Bonac, 47120 Saint-Jean-De-Duras, 47120  Saint Jean-De-Duras, Zuid-Holland, FRANKRIJK
  • € 747,00
  • 0181474584
  • welkommoniquesajet.nl
  • Reizen en vakanties, Dans, Leiderschap

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Monique Sajet, apk voor lijf & bedrijf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Monique Sajet,  apk voor lijf & bedrijf
Monique Sajet, apk voor lijf & bedrijf

Over Monique Sajet, Apk Voor Lijf & Bedrijf

MISSIE Mijn missie is mensen inspireren bewust en met aandacht te leven en zo hun eigen balans te vinden. Wie investeert in zichzelf kan zich ontwikkelen tot een prettiger mens die de wereld liefdevol tegemoet treedt. Door de juiste balans ( jouw balans!) gaat je energie stromen en komt er ruimte vrij voor creativiteit en inspiratie. VISIE Workshops, coaching en arrangementen voor...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Lichtbad ~ Transformational Touch
26 juni 2019
Koppelsretraite Vier de Liefde - Intake
28 juni 2019
Tantra Experience 'Vertrouwen'
29 juni 2019
Opstellingen anders
29 juni 2019
Cursus voor beginners
Workshop Aromatherapie en Massage
4 juli 2019
Cursus voor beginners
Massage course in English
7 juli 2019