UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 07-12-2018

Wandel en leven vanuit hart en ziel


Wandel en leven vanuit je hart en ziel
Benieuwd wat je hart je te vertellen heeft?
Al wandelend jezelf gaandeweg afstemmen op je ziel? 
 

Wil je door stilte en geleide meditatie de verbinding tussen hoofd, hart en ziel herstellen? 


Dit weekend is voor jou, als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Als je je hartsverlangen wilt verdiepen en je zielsverlangen verder vorm wilt geven. En, als je dat wilt combineren met buiten wandelen ben je van harte welkom. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.

Wat doen we? 

Tijdens het wandelen krijg je vragen mee die je helpen helder te krijgen wat jij wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen.
Daarnaast doen we gerichte, energetische ontspanning en meditatie oefeningen. Komende uit de Japanse Jin Shin traditie, de Yoga en de Chinese Chi Gong.
De basis van de workshop is de Transformational Presence van Alan Seale. Dat is een staat van zijn waarin je leeft en werkt vanuit een diepgaande afstemming op jouw ziel, missie of levensdoel. Deze ‘presence’ opent de deur naar het potentieel wat altijd beschikbaar is. Het wacht alleen op jouw uitnodiging.
We werken met krachtige geleide meditaties en visualisaties die je in contact brengen met je ziel en je ego. Je stapt in de kracht en energie van het potentieel en krijgt zicht op concrete eerste stap(en) die je kunt zetten. Door vanuit contact met je kern te vragen: ‘Wat laat deze situatie mij zien? Wat wil hier gebeuren?’ en ‘Wie vraagt ‘het’ mij te zijn?’ ontdek je het potentieel in de situatie en kun je intuïtief aanvoelen wat jouw volgende stap is.

Resultaat?

Een weekend voor jezelf, waarin je kennismaakt met jouw ego en jouw zielsverlangen. Je gaat uitgerust en geïnspireerd weer naar huis. Je weet wat je volgende stap op jouw levensreis is. En je hebt de energie om hem te nemen.

Waar en wanneer?

De broeders van Huijbergen zijn een broederschap die dagelijks een lauden en een vesper in de kapel verzorgen. Ze willen bijdragen aan zingeving en stellen hun gastenkamers beschikbaar voor dit weekend. We beginnen vrijdagmiddag om 14:00 uur en eindigen zondagmiddag om ca 16:00 uur.

Hoeveel?
Er kunnen maximaal 11 mensen deelnemen mits minimaal 6 een kamer delen. De kosten voor het programma en verblijf bedragen € 250. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Ben je BTW-plichtig dan komt hier de BTW nog bij. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Voor de deelnemers zijn er 3 kamers voor 2 personen en 5 één persoonskamers.


Wie begeleiden dit weekend?

Dit wandelweekend wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert en Twan Robben.

Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Zij heeft verschillende pelgrimstochten gemaakt. Twan heeft een eigen Yoga centrum waar hij Yoga, meditatie, Chi Gong en Mind in Body Training geeft. Tevens begeleidt hij ook individuele veranderings processen als energetisch coach. Twan wandelt graag.
Meer informatie over Twan vind je op www.neitao.com

Opgeven doe je door me een mailtje te sturen naar anne-marie@ikfloreer.nu

 

  • Ikfloreer.nu
  • 7 december 2018 t/m 9 december 2018
  • Boomstaat 7,   Huijbergen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06-30893880
  • anne-marieikfloreer.nu
  • Activiteiten, Pers. ontwikkeling, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ikfloreer.nu (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

ET-Contact Experience | CE-5
30 augustus 2019
Knuffelworkshop
1 september 2019
Tantra Cirkel Brabant
6 september 2019
Klankhealing Zaltbommel
Ontspannen tijdens een klankbeleving
26 september 2019
Tantra Cirkel Brabant
27 september 2019
<geen>
intensive hardnekkige patronen
6 oktober 2019