Tantra week Jouw Vrije Levensstroom (in Frankrijk)


Een zomerse transformerende èn ontspannende retraite. Geef jouw vrije levensstroom een boost in de Franse zon, transformeer oude blokkades, neem deel aan prachtige rituelen. Verbind je met jezelf en met elkaar.

Een week vol tantrische / sjamanistische meditaties, ademen, verstilling, bewegen, dansen, aanraking, ontspannen, loslaten, opladen en verbinden. Een gezamenlijke reis waarin we vanuit een veilige bedding èn vol plezier een diversiteit aan ervaringen en avonturen opzoeken!

Wat je kunt verwachten:
Tantrische meditaties
Chakra breathing
Heling en bevrijding
Dans en verbinding
Aanraking en massage
Man - Vrouw polariteit
Rituelen (o.a. Nieuwe Maan)
Privé sessies (optioneel en niet inbegrepen)

En dit alles gericht op een boost voor jouw vrije levensstroom!

VEILIGHEID en GRENZEN...

Een veilige bedding, verbinding met het grotere geheel, een prettige afgestemde omgeving - die basisvoorwaarden scheppen we bij Desideratum, als altijd. Daartoe starten we met het verbinden met de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Eerst naar binnen dus, en van daaruit naar buiten (in verbinding met de anderen).

Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Jouw grenzen en veiligheid zijn heel belangrijk. We zullen daar bij het begin van de retraite bij stilstaan. We nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen en te communiceren wat je wel of niet wilt. Èn we vragen een ieder om daar met alle respect mee om te gaan. Tegelijk houden wij dit in de gaten.

...en VERLANGEN!

Bij Desideratum nodigen we je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel. Leer jouw eigen levensstroom kennen, verbind je ten diepste met jouw verlangen, tot in al je cellen - zodat jij tot volle bloei komt, zoals de natuur in de zomerzon!

“Bijzondere ervaring. Gekenmerkt door ruimte voor een ieder om authentiek en opgekuist zichzelf te zijn. Een liefdevolle bedding die door jullie beiden werd gedragen en die van het begin van de week tot de laatste dag onafgebroken de sfeer bepaalde. Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Een ervaring die ik ga koesteren en waar ik met veel liefde en plezier op terug kijk. “(Liane Müller)

Afhankelijk van de groep is het in sommige oefeningen een vrije keuze om naakt te zijn. Maar je gaat ook leren en ervaren hoe heerlijk 't kan stromen in je lijf zónder dat je daarvoor naakt hoeft te zijn.

"Een ervaring die nieuwe paden opent en letterlijk je levensenergie op verschillende lagen raakt. Ik geniet na en huppel nog steeds." (Saskia, dec ’17)

We creëren een mooie balans tussen workshop en vakantie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te integreren en van het Franse goede leven te genieten.

VOOR WIE?
Voor singles en voor stellen die ervoor openstaan ook te verbinden met anderen..

“Een week lang ondergedompeld worden in een bad van liefde en samenzijn. Even de boel de boel kunnen laten en tot rust komen. 1 week voelt aan als 2 weken. Op de lokatie voel je je afgeschermd van de buitenwereld en waan je je in een bubbel samen. Alles is goed verzorgd. Telkens wanneer ik weer deelneem aan de workshops bij Desideratum, merk je de ontwikkelingen die het doormaakt, waardoor ik ook kan blijven leren.” (Patrick)

DOOR WIE?
Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. We combineren onze achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, Touch of Matrix, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix. Meer over ons lees je op www.desideratum.nl/wie-zijn-wij.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: La Ripe Blanche, 66 Chemin du Maroc, 71290 Rancy (Frankrijk)
Aankomst: zondag 4 augustus vanaf 17.00u
Vertrek: zaterdag 10 augustus na het ontbijt
Kosten verblijf (te betalen aan La Ripe Blanche): € 270,- bij verblijf in het huis (2- of 4-persoonskamer) danwel in tent/caravan van de locatie, € 180,- bij verblijf in jouw eigen kampeermiddel
Inclusief: alle vegetarische maaltijden en (behalve bij eigen kampeermiddel) beddengoed
Kosten workshop (te betalen aan Desideratum): € 345,-
Maximum aantal deelnemers: 12

Meer informatie, vragen en aanmelden: mail naar sjaak@desideratum.nl of kersti@desideratum.nl of bel met 06-11018636 of 06-27523419
Onze website: www.desideratum.nl
Website van de locatie: La Ripe Blanche: www.laripeblanche.nl/events/jouw-vrije-levensstroom/ (ook voor 't aanmelden bij de locatie)

 

  • Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
  • 4 augustus 2019 t/m 10 augustus 2019
  • 66 Chemin Du Maroc, 71290  Rancy, FRANKRIJK
  • € 345,00
  • 0611018636
  • sjaakdesideratum.nl
  • Pers. ontwikkeling, Tantra, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom

Over Desideratum ~ Praktijk Voor Vrije Levensstroom

Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. Onze passie is het delen van onze kennis en levenservaring zodat we samen van de wereld een mooiere en liefdevollere plek maken. Hapert het in jouw levensstroom of gezondheid, voel je je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

chakra meditaties Nimis
Energetisch reinigen en lezen van je huis of werkp
20 april 2019
Michael en Carolyn Roads
The Power of Love
24 april 2019
Woonkamer 2
Training Life
17 mei 2019
Basiscursus Chakra-Numerologie (3 dagen)
19 mei 2019
Wolken Normandie
Munay Ki inwijdingen
23 mei 2019
<geen>
Verken je Bestemming met Paardencoaching en Tarot
24 mei 2019