Zielenreis in Andalusië


Zielenreis

Ergens weet jij al dat je één bent, dat je liefde bent en vrij. Het zijn alleen je hoofd en je omgeving die je anders willen laten geloven. Ziel versus ego.

Tijdens deze retraite van de ziel verrijk je jezelf met de bewustwording van jouw missie hier op aarde. Je maakt kennis met de dimensie van de ziel. Vanuit het zielsperspectief komt jouw leven in een nieuw daglicht te staan. Je levenslessen worden helder. Je wordt je bewust van jouw zielskracht en haar uiteindelijke doel om het duale ego te transformeren in eenheid.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)

Programma:
Je gaat je leven bezien vanuit het perspectief van de ziel. Je aanvaardt dat er een les besloten ligt in alles wat op jouw pad komt. Daarnaast word je door de eenheidsenergie van de ziel voortdurend geïnspireerd om ook de eenheid in jou als mens te realiseren. De dualiteit wordt misschien wel het meest inzichtelijk gemaakt door het verschil tussen mannelijk en vrouwelijk. Van deze twee één te maken is waar De Heilige Graal over gaat. Dan is de ego energie getransformeerd en wordt het de aardse equivalent van de goddelijke ziel.

In het programma komen de volgende thema´s naar voren:

- Zielsmissie: Wat is/zijn jouw levensthema('s)? Waartoe is jouw ziel hier op aarde?
- Vrouwelijke energie: Verbinden met de ware vrouwelijke energie, Moeder Aarde, de kracht van het ZIJN, overgave, ontvangen, zachtheid, creatie.
- Kind energie: Terug naar de puurheid in jou, het onbevangene, het nieuwsgierige, het geloof in alles is mogelijk, dromen en verwonderen.
- Mannelijke energie: Verbinden met de ware mannelijke energie, de kosmos, focus, bescherming, begrenzen, daadkracht, controle op een zuivere manier.
- Eenheid: Verbonden met je ziel breng je de drie energieën samen in de Sacred Union.

We maken gebruik van de stilte, de natuur, de elementen. We dansen, mediteren en visualiseren. We wandelen in de bergen. We maken gebruik van rituelen en creatieve en interactieve opdrachten. Verder laten we ons leiden door wat onze ziel ons influistert. Het zijn met name de eenvoud en de puurheid die de reis dragen. Door ons niet te laten afleiden door het materiële comfort van de maatschappij, komen we als vanzelf meer in contact met wie we zijn en wat er in ons leeft. De eenvoud zorgt ook voor een dieper contact met de helende kracht van het nu. Tijdens het programma, dat niet vastomlijnd is, is er bovendien ruimte voor een één op één contact als daar behoefte aan is.

Locatie
Las Peñas, nabij het witte bergdorpje Canillas de Aceituno, ligt aan de voet van de Sierra Tejada, temidden van olijfbomen. Wat deze plek zo magisch maakt zijn de stilte, de vergezichten, de geur van rozemarijn en lavendel, de roep van de adelaar, de berglucht, het geluid van een kudde geiten. De energie hier omarmt je. De plek is bezield, puur en authentiek. Wij, en met ons vele anderen, ervaren hier de energie van een lichtpoort. Het alleen al hier zijn doet je verlichten.

Begeleiding
De begeleiding van deze ZieIenreis is in handen van Marloes Verboom en AdJan van Gils. Als zielsgeliefden vormen we een eenheid. We zijn ingespeeld op elkaar en vullen elkaar aan. We streven naar ons ideaal om te leven vanuit de ziel. Naast werkervaring, opgedaan tijdens de vele retraites en spirituele reizen die wij begeleid hebben, putten wij uit een rijke levenservaring met als rode draad de heling van onze eigen persoonlijke processen.

We kijken ernaar uit om in jouw ogen te kijken en de energie van de ziel te voelen stromen.
Marloes & AdJan

 

  • I Am Reizen
  • 3 juni 2019 t/m 7 juni 2019
  • 29716  Canillas De Aceituno, SPAIN
  • € 895,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Week retraites, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van I Am Reizen
I Am Reizen

Over I Am Reizen

''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht. Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten. Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat
5 mei 2019
Niedersfeld-Winterberg
Massage Meets Movement voorjaarsretraite Sauerland
28 maart 2019
contact maken
Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing® Vogezen
21 juli 2019
<geen>
Ontspannen & Meditatief Bewegen week met Trager®
4 augustus 2019
Sisters Connected
Sisters Connected Andalusie
1 april 2019
Vrouwenretraite
Magie van de Sensuele Vrouw (Vrouwenretraite)
29 april 2019