•  speciale aanbieding!

A spiritual Journey of a Lifetime


Speciale aanbieding

Je krijgt een vroegboekkorting van €275,- als je voor 15 augustus 2018 boekt. (je betaald dan € 1475,- in plaats van € 1750,-) op basis van een gedeelde 2 Persoonskamer.

 

Wil jij het echte spirituele India ontdekken?
Ben je geïnteresseerd in yoga, mantra, meditatie, ayurveda?
Zoek je innerlijke rust en wil je werken aan je persoonlijke groei?
Ben je gefascineerd door de Hindoeistische en Tibetaanse culturele tradities?
Wil jij ook met een kleine groep spiritueel geïnteresseerden op reis?
Wil je op een mooie locatie verblijven aan de rivier de Ganges waar de energie zuiver en fijn is?

Wat is de echte Spiritualiteit in India? Een land van contrasten..

India is eigenlijk een spiegel die je laat zien waar je op dat moment in het leven staat en dwingt je als het ware om in overgave naar het leven te zijn.
Je krijgt daarbij vele indrukken die “iets” met je doen. Dat kan van alles zijn: van mooie warme contacten op hartniveau met mensen, de serene zonsondergang als je langs de Ganges zit. De geuren en kleuren. De devotie in de tempels, maar ook de irritatie die je voelt en het geduld dat je soms moet opbrengen, Dat het niet helemaal (of helemaal niet) gaat zoals jij zou willen. Dit vraagt om volledige overgave om in het moment te kunnen zijn.
De heilige plaatsen die we gaan bezoeken helpen je om in contact te komen met jouw “Divine Nature” De energie op die specifieke plekken is heel zuiver en brengt je meer tot jezelf!

Het veelzijdige reis/retreat programma:

Het reis/retreat programma is zo samen gesteld dat je kennis kan maken met diverse interessante facetten van spiritualiteit binnen de Indiase en Tibetaanse cultuur, te midden van een prachtige spirituele omgeving aan de voet van de Himalayas. Rishikesh is van oudsher een pelgrimsplaats waar de yogi’s worden opgeleid om daarna verder te trekken in de hoger gelegen gebieden om een leven van contemplatie en meditatie te leven. Haridwar is een van de vier plaatsen in India waar eens in de 12 jaar de Kumbha Mela plaats vindt wat de grootste spirituele bijeenkomst op aarde is. Vlakbij Rishikesh heb je in een Tibetaans dorp een prachtig Tibetaanse klooster op een grote compound staan. Hier kan je genieten van de diverse mooie kleurrijke tempels met prachtige grote Tibetaanse Stupa. Ik ga je tijdens het retreat in diverse sessies krachtige technieken geven om je innerlijke rust te versterken en lichamelijke en geestelijke blokkades weg te nemen. Ook worden er naast mij experts ingezet op o.a. het gebied van Ayurveda, Yoga en Mantra.

Spirituele retreat programma India : 12 dagen (13 tot en met 25 oktober 2018)

13 oktober- Dag 1 aankomst in Delhi. Aankomst tussen vroeg in de ochtend of s’nachts in Delhi. Transfer naar hotel
14 oktober- Dag 2 laat in de middag aankomst in Rishikesh- Aankomst in hotel. Dinner en daarna introductie en avond sessie in het hotel.
15 oktober- Dag 3 “Rishikesh Discovery Day”- ontbijt in hotel- wandeling van Lakshman Jhula – Ram Jhula- avond meditatie sessie in het Hotel.
16 oktober- Dag 4 “Indian Music Day” Ontbijt in hotel- Beatles Ashram visit- s’avonds Live Indiase muziek.
17 oktober- Dag 5 “Holy Temple Haridwar Day” Ontbijt in hotel- Dagtrip Haridwar inclusief Ganga Aartri ritueel aan de Ganges in Haridwar.
18 oktober- Dag 6 “ Ayurveda Day” ontbijt in hotel- Doshas diagnose bij Dr Arora- s’avonds een lezing van Dr. Arora over Ayurveda.
19 oktober- Dag 7 “ Yoga Day” ontbijt in het Hotel- kennismaking met verschillende yoga soorten + s’avonds nog een stilte meditatie + Aartri in de Kriya Yoga Tempel (eventueel Initiatie die dag in Kriya Yoga).
20 oktober- Dag 8 “Tibet Day” ontbijt in Hotel en dag trip naar Clement Town/Mindrolling Monastery in Dehradun.
21 oktober- Dag 9 “Nature day” ontbijt in hotel daarna met de taxi naar een mooie plaats buiten Rishikesh – Daar Yoga/meditatie sessie en picknick in de natuur. S’avonds de Ganga Aartri in Parmarth Niketan !
22 oktober- Dag 10 “Meditation Day” diverse meditatie sessies en les in meditatie technieken.
23 oktober- Dag 11 “Shopping Day” laatste dag in Rishikesh- Vrije tijd voor winkelen- Massage- Ayurvedische pols diagnose, laatste dingen kopen voordat we naar Delhi reizen.
24 oktober- Dag 12 “Delhi Day Tour” naar Lotus Temple- Humayun Tomb- Lodi Garden- Akshardam temple met de lichtshow. Gezamenlijk diner, uitrusten en vertrek s’avonds 24 oktober of nachtvlucht 25 oktober ( dag 13 naar Amsterdam)
25 oktober- Dag 13 Terugreis naar Amsterdam.

Naast het retreat programma en uitstapjes laat ik ook voldoende vrije tijd over zodat je zelf op ontdekkingsreis kan gaan en ook van jouw rereat (“treat” betekend vanuit het engels vertaald dan ook traktatie) kan genieten. Als er nog specifieke wensen zijn naast het programma wat je wil doen, zien of leren naast het programma wat ik je aanbiedt, dan kan ik je uiteraard in contact brengen met de juiste mensen zodat jij alles uit jouw India retreat kan halen.

De accommodatie waar je verblijft is juist volgens een luxere westerse standaard (geen Indiaase standaard) en dus netjes en schoon op een goede locatie.

Je investering voor de Spirituele India Retreat is normaal: €1750,- Maar als je voor 15 augustus 2018 deze reis online boekt krijg je een vroegboek korting van € 275,-
* Als je nu boekt betaal je dus € 1475,-*

Dit is inclusief:

Volledige Spirituele Retreat Programma.
Luxe Hotels op basis van gedeelde 2 persoons kamer inclusief ontbijt.
Alle reiskosten binnen India.
Alle dagtochten & entree gelden.

Dit is exclusief:

Internationale retour vlucht naar Delhi
Eventuele 1 persoons kamer toeslag a € 275,-
E-Visa voor India
Reis & Annulerings verzekering (is verplicht)
Inentingen
Persoonlijke uitgaven

 

  • Ganeshayoga
  • 13 oktober 2018 t/m 25 oktober 2018
  • Laxman Jhula Rd, Tapovan, Rishikesh, Uttarakhand 249137, India, 249137  Rishikesh, INDIA
  • € 1475,00
  • 06-34769862
  • infoganeshayoga.nl
  • Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ganeshayoga (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ganeshayoga
Ganeshayoga

Over Ganeshayoga

Ik ben Misja Vermeulen, geboren en getogen in Oosterhout (nb). Van mijn passies heb ik mijn beroep kunnen maken als yogadocent en muzikant. Tijdens mijn eerste reis naar India in 1998 heb ik op een sociaal project met straatkinderen gewerkt. Ik ben daar in contact gekomen met de boeiende en complexe cultuur van dit prachtige land. Door daar ontwikkelingswerk te doen, bezielde mensen te...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Petra en Floris
Stilte & qi gong retraite
22 november 2018
Woestijn 1
Sahara-Marokko: wandelen met kamelen (Kerst 2018)
23 december 2018
Intensive Mallorca
Intensive voor professionals Frankrijk
7 mei 2019
De Massage Cursus
Ayurveda Vakantie - Massage Week
19 oktober 2018
Reis door Indiase mooiste steden (Divali reis)
30 oktober 2018
Agra fort
Unesco Werelderfgoed tour
1 oktober 2018