Sunset Cruise


Op zeilschip Bounty zeil je gezellig de zonsondergang tegemoet.

Aan boord word je verwelkomd door de schipper met een drankje. Rond 20.30 uur gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

Het romantisch zeilschip Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew wat borrelhapjes. Naast deze hapjes is ook onbeperkt gebruik van koffie/thee en water inbegrepen. Overige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling.

Slapen onder 1000 sterren…of in de kajuit. Wil je blijven overnachten? Dat kan op zeilschip Bounty! Voor € 14 mag je blijven slapen en krijg je ‘s ochtends een ontbijt aan boord. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Toiletten zijn aan boord aanwezig.

Voor meer informatie en aanmelding: individuo.go-out.nl/activiteit/16182/gezellige-zeiltocht-op-bounty

 

  • Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
  • 7 juni 2019
  • Bataviahaven 1, 45.00, 8242 PR  Lelystad, Flevoland, NEDERLAND
  • € 45,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Singles, Events, Sport

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo

Over Relatiebemiddelingsbureau Individuo

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik activiteiten, workshops en vakanties voor singles. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke activiteiten nu worden aangeboden.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Zeilschip Bounty
Expeditie Marker Wadden
21 april 2019
Samen naar Oerol
20 juni 2019
wadlopen voor singles
Wadlopen naar Ameland
27 september 2019