UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-07-2020

Sunset Cruise


We mogen het water weer op! Ga je mee? Samen met anderen beleef je een romantische sunset op een prachtig dwarsgetuigd zeilschip

De wind door je haren, een mooie zonsondergang en nieuwe mensen ontmoeten....
Verlang jij er ook zo naar om weer leuke dingen te doen en te genieten van de vrijheid? Zolang we verstandig afstand houden, is veel mogelijk.

Vanaf 19 uur verwelkomt de schipper je met een drankje en dit keer als extraatje een tosti. Om 19.30 uur gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

Het romantisch zeilschip Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Gedurende de avond serveert de crew wat borrelhapjes. De hapjes zijn niet onbeperkt, wel is onbeperkt koffie/thee en water inbegrepen. Overige drankjes en hapjes of wat te eten bestel je via pin betaling.

Rond 23 uur komen we weer terug in de haven, zodat mensen nog met de trein naar huis kunnen. Om een mooie zeiltocht te kunnen maken, vertrekken we ook wat eerder.

Locatie : vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad
Tijd : van 19:30 uur tot 23:00 uur (vanaf 19:00 uur aan boord)
Prijs : incl. koffie/thee/water, een welkomstdrankje, tosti, wat hapjes en gezelligheid.
Veiligheid : Zeilschip Bounty heeft een protocol met richtlijnen van het RIVM opgesteld om het uitje zo verstandig mogelijk uit te voeren.

Dit uitje kan doorgaan, mits het het weer het toelaat! Zeilschip Bounty heeft toestemming van de overheid hiervoor gekregen.

Voor meer informatie en aanmelding: individuo.go-out.nl/activiteit/16218/gezellige-zeiltocht-op-bounty

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 10 juli 2020
  • Bataviahaven 1, 8242 PR  Lelystad, Flevoland, NEDERLAND
  • € 59,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Singles, Events, Sport

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo (https://individuo.nl/activiteiten) en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

kookworkshop Singles
Gezellig kerstmenu maken
19 december 2020